Riese Muller logotyp

Load4 75

Pris från
79 499
SEK
Som förmån*
1109
SEK
Färger
* Netto per månad beräknat på bruttolöneavdrag 36 mån med 50 % skatt
Med sin låga tyngdpunkt, Riese & Müller Control Technology och en enorm lastyta kombinerar Load4 75 körningsdynamik och lastalternativ som ingen annan lastcykel. Den starka Bosch Cargo Line-motorn levererar kraft på en helt egen nivå. Tack vare högkvalitativa komponenter är Load4 75 extremt pålitlig.

Om cykeln

Med sin låga tyngdpunkt, Riese & Müller Control Technology och en enorm lastyta kombinerar Load4 75 körningsdynamik och lastalternativ som ingen annan lastcykel. Den starka Bosch Cargo Line-motorn levererar kraft på en helt egen nivå. Tack vare högkvalitativa komponenter är Load4 75 extremt pålitlig.

För vem?

Riese & Müller Load4 75 är en praktisk och mångsidig elcykel som passar både för helgutflykter och vardagsresor till skolan! Med en 75 cm stor frontbox kan Load4 75 transportera upp till 3 barn, vilket förvandlar morgonresan till skolan till en perfekt start på dagen, ersätter bilen och minskar dagliga driftskostnader. Det finns också möjlighet att köpa ett skydd för barnen för regniga dagar. Riese & Müllers fullfjädrade "Control Technology" skapar en oerhört smidig och säker upplevelse för både förare och passagerare, vilket gör detta till en av de mest lyxiga och säkra elcyklarna på planeten. Tack vare dess låga tyngdpunkt och Schwalbe GX-däck behöver Load4 75 inte begränsas till vägen. Cykla lätt genom parken eller skogen, ridvägar eller grusvägar, eller till och med ut i vildmarken!

No items found.

Vad säger experterna?

tums hjul
räckvidd
lättvikt
maxhastighet
antal växlar

1-2-3 så är den bärbar!

1
2
3
This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.
Control-teknologi
Control-teknologi

Rolig och säker

Kan en "lastcykel" vara rolig? Ja, vi vill påstå att cykla på en en Load med Control Technology gör att du drar på smilbanden. Den optimerade ramen och den väl avstämda fullfjädringen garanterar optimal komfort, säker körning även vid högre hastigheter, utmärkt väggrepp och därmed toppklassens körupplevelse. Vibrationer och hårda stötar, som från kullerstenar eller trottoarkanter, minskas betydligt och du har kontrollen. Och skoj.
Transportera upp till tre barn
Transportera upp till tre barn

Säker transport av barn

Upp till tre barn kan bekvämt och säkert transporteras på Load 75. De är väl skyddade under ett praktiskt skydd när det regnar. Ett av barnen sitter vänd mot föraren medan de andra två sitter vända i färdriktningen. Den extra rymliga fotbrunnen förhindrar att passagerarna kommer i varandras väg och garanterar en avslappnad gemensam åkupplevelse.
Flexibel lasttransport och stor lastutrymme
Flexibel lasttransport och stor lastutrymme

Maximal frihet för transport

Med en 50% större lastutrymme än med den mindre Load-modellen, får du med dig allt. Oavsett om det är campingutrustning, veckohandling, transport av barn eller verktyg och material för dig som använder Load 75 i affärssyfte. Nästan allt kan rymmas. Och ingenting stör den säkra och smidiga körupplevelsen. Den låga tyngdpunkten, en tillåten totalvikt på upp till 200 kg, de många individuella lastutrustningsalternativen och den sofistikerade kontrolltekniken gör Load 75 perfekt konfigurerbar för alla krav. Detta innebär fler möjligheter och större frihet. Vad du än har i åtanke.
Justering av sittställning
Justering av sittställning

Byt förare med lätthet

Tack vare den vinkel- och höjdjusterbara stammen och den justerbara sadelhöjden kan sittställningen ändras för att passa kroppslängder från 1,50 m till 1,95 m och anpassas från sportig till bekväm. Cykelns övergripande geometri kan justeras perfekt till föraren med bara några enkla steg. Denna flexibilitet gör Load idealisk för delad användning, till exempel inom en familj.
Säkerhetsutrustning
Säkerhetsutrustning

Synlighet

Den ultraljusa Supernova M99 Mini Pro-lampan med huvudstrålkastarfunktion erbjuder toppbelysning på natten och ökar också din synlighet under dagen. Och om du behöver stanna snabbt, ser den exceptionellt ljusa Supernova M99 Tail Light till  din säkerhet. Tillägg som ABS-system Magura CT-broms och Suntour Mobie 34-gaffel garanterar ännu mer stabilitet.
No items found.

Tillval för last

Load4 75- Låga sidoväggar

Låga sidoväggar

+
889
SEK
Load4 75- Två barnplatser

Två barnplatser

Två bekväma höjdjusterbara barnsäten för två barn. Sätena kan också monteras individuellt och centralt. Vadderade 5-punktsbälten garanterar utmärkt säkerhet för dina barn. Utrustningen är endast tillgänglig i samband med sidoväggarna. Observera nationella regler för transport av barn på cyklar innan användning.
+
2209
SEK
Höga sidoväggar med presenning

Höga sidoväggar med presenning

Höga sidoväggar kan användas för att säkert transportera större laster. Den starka presenningen döljer din last och skyddar den från smuts och regn. När den inte behövs, rulla bara upp den och lås den framifrån.
+
2759
SEK
High sidewalls with hard cover

Höga sidoväggar med hårt lock

De höga sidoväggarna med hårt lock är idealiska för att skydda större laster under transport. Låsbara och fastskruvade på plats säkrar locket dina transportvaror pålitligt. Det kan låsas i en delvis öppen position och två bekväma, separata säten kan monteras i förvaringsutrymmet för att eventuellt transportera barn.
+
3309
SEK
Load4 75- tre barnplatser med benutrymme

Tre barnplatser med benutrymme

Två separata säten bredvid varandra och en ensam plats framåt möjliggör transport av upp till tre barn. 5-punktsbälten garanterar större säkerhet. Längre resor är inte längre ett problem, tack vare den optimala layouten, bekväma och justerbara sittplatser och fotutrymmet. Observera nationella regler för transport av barn på cyklar innan användning.
+
6069
SEK
Load4 75- Låga sidoväggar med barnskydd

Låga sidoväggar med barnskydd

Barn kan enkelt nå sin plats med låga sidoväggar - och ändå är de väl skyddade på vägen. Det praktiska locket skyddar dem från stenar, smuts och regn och kan öppnas på sidorna på sommaren för en optimal, kylande tillförsel av frisk luft.
+
6619
SEK
Load4 75- Tre barnplatser med benutrymme och bagagehylla

Tre barnplatser med benutrymme och bagagehylla

Två separata säten bredvid varandra och en ensam plats framåt möjliggör säker transport av upp till tre barn. Justerbara sittplatser och ett fotutrymme garanterar större komfort. Istället för den tredje barnsitsen kan du också använda en extra bagagehållare som erbjuder extra lagringsutrymme. Observera nationella regler för transport av barn på cyklar innan användning.
+
7179
SEK

Övriga tillval

GX option

GX option

Om du gillar att cykla med din elcykel off-road, så utrusta den enkelt med en förstklassig off-road paket. Suntour Aion luftfjädringsgaffel med 140 mm fjädring absorberar tillförlitligt stötar och kompenserar enkelt för ojämnhet på terrängen. De solida däckpiggarna av Schwalbe Johnny Watts däcken garanterar enastående grepp, särskilt vid kurvtagning. De breda VP 538 platta pedalerna ger grepp för dina fötter. Den sportiga sadeln och den justerbara X-Fusion Manic sadelstolpen gör off-road cykling till en absolut glädje.
+
559
SEK
Ytterligare lås med väska

Ytterligare lås med väska

Det robusta Abus-kedjelåset, tillsammans med Abus Shield-ramlåset, ger dubbelt skydd för din elcykel. Den 130 cm långa kedjan är låst på ramlåset och du kan snabbt låsa fast din cykel vid närmaste lyktstolpe eller låsa den tillsammans med upp till tre andra cyklar. Kedjans tjocklek på 6 mm ger en hög nivå av skydd mot stöld. Särskilt praktiskt är att ramlåset, kedjelåset och batterilåset alla använder samma nyckel. Väskan är stadigt fäst vid sadeln och gör det enkelt att ta bort kedjelåset tack vare sin ergonomiska form och Fidlock-magnetlås. Observera: För mindre ramstorlekar kan den lägsta sadelpositionen vara oanvändbar när låsväskan är monterad.
+
559
SEK
Kiox 300

Kiox 300

Kiox 300-displayen är perfekt för sportiga cyklister: den visar mer än bara träningsdata och hjälper cyklister att optimera sin träning. Det är även möjligt att para ihop den med hjärtfrekvensmätare via Bluetooth. Kartfri navigation (endast i kombination med en smartphone) fulländar funktionerna i Kiox 300. Den kan intuitivt styras med LED-fjärrkontrollen på styret.
+
559
SEK
Load4 60- Pakethållare

Pakethållare

Fästs direkt på ramen vilket gör den mycket stabil och drar nytta av fördelarna med fjädringen (Control Technology). Så de utmärkta egenskaperna hos elcykeln bibehålls även med full last. Du kan fästa packväskor på båda sidor för ännu mer förvaringsutrymme. Och om du vill ge dig ut på en lite mer sportig tur igen kan du mycket enkelt ta bort bäraren när som helst.
+
1439
SEK
SmartphoneHub cockpit

SmartphoneHub cockpit

Bosch SmartphoneHub och den kostnadsfria appen gör din smartphone till en E-Bike-display som kombinerar smart navigering med live-väder, fitness-data och mycket mer. Din smartphones standardfunktioner är perfekt integrerade och kan styras från styret. Bosch SmartphoneHub är lika perfekt integrerad i den snygga minimalistiska cockpit med intern kabeldragning och justerbar stamvinkel. Och om du lämnar din smartphone hemma, visar den permanent fastsatta displayen också de viktigaste riddata. Observera: Detta alternativ är inte kompatibelt med rohloff och HS-modeller.
+
1659
SEK
725 Wh batteri

725 Wh batteri

Uppgraderat batteri till 725 Wh för längre räckvidd
+
3309
SEK
Load4 75- Bosch eBike ABS 2.0

Bosch eBike ABS 2.0

ABS som tillval säkerställer att du behåller optimal kontroll även vid plötsligt bromsning. Det förhindrar att däcken slirar, att bakhjulet lyfter och att hela cykeln glider åt sidan. Den beprövade teknologin från bil- och motorcykelvärlden är nu också tillgänglig för din elcykel.
+
5519
SEK

Varianter

Load4 75 Touring

Motor
Bosch Cargo Line (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerPack Frame 545; Akku Bosch PowerPack Frame 725*
Display
Bosch Intuvia 100; Bosch Kiox 300*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm; Suntour Mobie 34 CGO Boost, 20", 80mm*
Kraftöverföring / växel
Shimano XT 11-S Linkglide
Pris från:
79499
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load4 75 vario

Motor
Bosch Cargo Line (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerPack Frame 545; Akku Bosch PowerPack Frame 725*
Display
Bosch Intuvia 100; Bosch Kiox 300*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm; Suntour Mobie 34 CGO Boost, 20", 80mm*
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
83899
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load4 75 touring HS

Motor
Bosch Performance Line Speed (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerPack Frame 545; Akku Bosch PowerPack Frame 725*
Display
Bosch Kiox 300
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm; Suntour Mobie 34 CGO Boost, 20", 80mm*
Kraftöverföring / växel
Shimano XT 11-S Linkglide
Pris från:
84999
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load4 75 vario HS

Motor
Bosch Performance Line Speed (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerPack Frame 545; Akku Bosch PowerPack Frame 725*
Display
Bosch Kiox 300
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm; Suntour Mobie 34 CGO Boost, 20", 80mm*
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
89399
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.