Riese Muller logotyp

Load 60

Pris från
73 999
SEK
Som förmån*
1021
SEK
Färger
* Netto per månad beräknat på bruttolöneavdrag 36 mån med 50 % skatt
Perfekt körförmåga i varje situation - på asfalt, skogsstigar eller grusvägar: Load 60 är så smidig och agil att den aldrig känns som en lastcykel. Dess låga tyngdpunkt, Bosch Cargo Line-motor och Riese & Müller Control Technology säkerställer en dynamisk och enastående upplevelse.

Om cykeln

Perfekt körförmåga i varje situation - på asfalt, skogsstigar eller grusvägar: Load 60 är så smidig och agil att den aldrig känns som en lastcykel. Dess låga tyngdpunkt, Bosch Cargo Line-motor och Riese & Müller Control Technology säkerställer en dynamisk och enastående upplevelse.

För vem?

Load 60 är en lättare och mer dynamisk last-elcykel som klarar av olika uppgifter med lätthet och komfort. Tack vare Riese & Müllers Control Technology och full fjädring hanterar cykeln utmärkt även när den bär tung last. Utmaningarna i vardagen, som att transportera barn, bära matvaror eller flytta last, kommer inte längre vara några problem alls. Load var tänkt som en ersättning för bilen, och med toppmoderna Cargo Line Bosch-motor och maximal kapacitet Bosch-motor kan den enkelt dra upp till 200 kg. Hela familjen kan byta av att cykla tack vare Loads smarta universella storlek. Dags att hålla bilen i garaget?

No items found.

Vad säger experterna?

tums hjul
räckvidd
lättvikt
maxhastighet
antal växlar

1-2-3 så är den bärbar!

1
2
3
This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.
Säker transport av barn
Säker transport av barn

Säker transport av barn

Barn är den mest värdefulla lasten någon kan bära. Deras säkerhet kommer först. De två 5-punktsbältena för två mindre barn och en bekväm, stoppad sittställning säkerställer avslappnad åkning runt staden och landsbygden. För allroundsäkerhet är denna utrustningsversion endast tillgänglig med sidoväggar.
Flexibel lasttransport
Flexibel lasttransport

Lasta på!

I princip kan du transportera allt i lastutrymmet på Load 60, eftersom vilken last som helst kan spännas fast på skenorna. De olika sidoväggs- och täckalternativen ger ytterligare bekväma lösningar, medan en tillåten totalvikt på upp till 200 kg ger dig mycket frihet. Oavsett om du vill bära bagage för en spontan campinghelg, verktyg, varor eller sportutrustning, hittar du snabbt rätt lösning bland de olika tillbehörsalternativen.
Justering av sittställning
Justering av sittställning

Byt förare enkelt

Tack vare den vinkel- och höjdjusterbara stammen och den justerbara sadelhöjden kan sittställningen ändras för att passa kroppslängder från 1,50 m till 1,95 m och anpassas från sportig till bekväm. Cykelns övergripande geometri kan justeras perfekt till föraren med bara några enkla steg. Denna flexibilitet gör Load idealisk för delad användning, till exempel inom en familj.
Control-teknologi
Control-teknologi

Roligt och säkert

Till att börja med tänker inte alla omedelbart på roligt på två hjul när man hör orden "Lastcykel". Men detta ändras när du sitter på en Load med Control Technology. Den optimerade ramen och den väl avstämda fullfjädringen garanterar optimal komfort, säker körning även vid högre hastigheter, utmärkt väggrepp och därmed toppklassens körupplevelse. Vibrationer och hårda stötar, som från kullerstenar eller trottoarkanter, minskas betydligt och du har kontrollen.
Säkerhetsutrustning
Säkerhetsutrustning

Synlighet

Den ultraljusa Supernova M99 Mini Pro-lampan med huvudstrålkastarfunktion erbjuder toppbelysning på natten och ökar också din synlighet under dagen. Och om du behöver stanna snabbt, ser den exceptionellt ljusa Supernova M99 Tail Light till  din säkerhet. Tillägg som ABS-system Magura CT-broms och Suntour Mobie 34-gaffel garanterar ännu mer stabilitet.
No items found.

Tillval för last

Load 60 low sidewalls

Låga sidoväggar

Låga sidoväggar gör cykeln mycket lätt att lasta.
+
889
SEK
Load 60 Handsfack

Handsfack

Handskfacket som är integrerat i lastområdet ger plats för mindre föremål. När locket är öppet kan det låsas för att skapa ett bagageutrymme där väskor eller shopping inte rör sig när du cyklar. En stänkskärm under handsksfacket håller dina skor torra när du cyklar.
+
1439
SEK
Load 60- Höga sidoväggar med vattenavvisande presenning

Höga sidoväggar med vattenavvisande presenning

Höga sidoväggar kan användas för att säkert transportera större laster. Den starka presenningen döljer din last och skyddar den från smuts och regn. När den inte behövs, rulla bara upp den och lås den framifrån.
+
2759
SEK
Load 60- Två barnplatser med benutrymme

Två barnplatser med benutrymme

Två bekväma höjdjusterbara barnsäten med justerbara sitt- och sovpositioner för två barn. Sätena kan också monteras individuellt och centralt. Vadderade 5-punktsbälten garanterar utmärkt säkerhet för dina barn, medan fotutrymmet ger gott om komfort. Locket på fotutrymmet kan fixeras i en halvöppen position så att en lastkammare skapas där väskor eller shopping inte kan glida under resan, samtidigt som det fortfarande finns tillräckligt med utrymme för barnens fötter. Om inga barn åker med kan fotutrymmet stängas helt och användas som ett handskfack. Utrustningen finns endast i samband med sidoväggar. Observera nationella regler för transport av barn på cyklar innan användning.
+
2759
SEK
Load 60- Höga sidoväggar

Höga sidoväggar med hårt lock

De höga sidoväggarna med hård täckning är idealiska för att skydda större laster under transport. Täckningen är låsbar och fast bultad på plats, vilket pålitligt säkrar dina transportvaror. Den kan låsas i en delvis öppen position och två bekväma separata säten kan monteras i lagringsutrymmet för att valfritt transportera barn.
+
3309
SEK
Load4 60- Låga sidoväggar med barnskydd

Låga sidoväggar med barnskydd

Barn kan enkelt nå sin plats med låga sidoväggar - och ändå är de väl skyddade på vägen. Det praktiska locket skyddar dem från stenar, smuts och regn och kan öppnas på sidorna på sommaren för en optimal, kylande tillförsel av frisk luft.
+
3649
SEK
High sidewalls with child cover

Höga sidoväggar med barnskydd

Höga sidoväggar ger det bästa möjliga skyddet för din värdefulla last. Den praktiska skydden skyddar dem från stenar, smuts och regn och kan öppnas på sidorna på sommaren för en optimal, svalkande tillförsel av frisk luft.
+
4419
SEK

Övriga tillval

GX option

GX option

Om du gillar att cykla med din elcykel off-road, så utrusta den enkelt med en förstklassig off-road paket. Suntour Aion luftfjädringsgaffel med 140 mm fjädring absorberar tillförlitligt stötar och kompenserar enkelt för ojämnhet på terrängen. De solida däckpiggarna av Schwalbe Johnny Watts däcken garanterar enastående grepp, särskilt vid kurvtagning. De breda VP 538 platta pedalerna ger grepp för dina fötter. Den sportiga sadeln och den justerbara X-Fusion Manic sadelstolpen gör off-road cykling till en absolut glädje.
+
559
SEK
Ytterligare lås med väska

Ytterligare lås med väska

Det robusta Abus-kedjelåset, tillsammans med Abus Shield-ramlåset, ger dubbelt skydd för din elcykel. Den 130 cm långa kedjan är låst på ramlåset och du kan snabbt låsa fast din cykel vid närmaste lyktstolpe eller låsa den tillsammans med upp till tre andra cyklar. Kedjans tjocklek på 6 mm ger en hög nivå av skydd mot stöld. Särskilt praktiskt är att ramlåset, kedjelåset och batterilåset alla använder samma nyckel. Väskan är stadigt fäst vid sadeln och gör det enkelt att ta bort kedjelåset tack vare sin ergonomiska form och Fidlock-magnetlås. Observera: För mindre ramstorlekar kan den lägsta sadelpositionen vara oanvändbar när låsväskan är monterad.
+
559
SEK
Swing- SmartphoneHub

SmartphoneHub

Bosch SmartphoneHub och den kostnadsfria appen förvandlar din smartphone till en display som kombinerar funktionerna smart navigation med live-väder, fitnessdata och mycket mer. Andra tjänster och appar på din smartphone, såsom musikuppspelning, kan styras samtidigt. Men det fungerar också utan mobiltelefon: i detta fall visar en display integrerad i cockpit nyckelridningsdata. Observera: Denna funktion är inte kompatibel med rohloff- och HS-modeller.
+
1109
SEK
Load4 60- Pakethållare

Pakethållare

Fästs direkt på ramen vilket gör den mycket stabil och drar nytta av fördelarna med fjädringen (Control Technology). Så de utmärkta egenskaperna hos elcykeln bibehålls även med full last. Du kan fästa packväskor på båda sidor för ännu mer förvaringsutrymme. Och om du vill ge dig ut på en lite mer sportig tur igen kan du mycket enkelt ta bort bäraren när som helst.
+
1439
SEK
Nyon cockpit

Nyon cockpit

Nyon-displayen är perfekt integrerad i cockpit: den interna kablaget skapar en snygg, minimalistisk utseende. Den justerbara vinkeln på stammen låter dig välja mellan en sportigare eller mer upprätt sittställning. Nyon-displayen säkerställer att du är fullt ansluten och idealiskt utrustad med navigering för varje tur eller daglig åktur. Färgskärmen, med sin intuitiva touchfunktion, är mycket enkel att använda och, tack vare att den är robust och lättläst, garanterar att du når din destination i alla väderförhållanden. Användargränssnittet kan anpassas efter dina behov.
+
3309
SEK
DualBattery 1000

DualBattery 1000

DualBattery-tekniken, perfekterad av Riese & Müller, garanterar dubbelt så lång räckvidd eller betydligt högre klättringskapacitet, färre laddningsuppehåll och längre cykelglädje. Med tillgängliga 1 000 Wh kan helt nya destinationer nås och du behöver inte längre oroa dig för räckvidden i din dagliga rutin.
+
11039
SEK

Varianter

Load 60 Touring

Motor
Bosch Cargo Line Cruise (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh ( 2x )
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm
Kraftöverföring / växel
Shimano XT 11-S Linkglide
Pris från:
73999
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load 60 vario

Motor
Bosch Cargo Line Cruise (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh ( 2x )
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
77799
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load 60 touring HS

Motor
Bosch Cargo Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh ( 2x )
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm
Kraftöverföring / växel
Shimano XT 11-S Linkglide
Pris från:
80599
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load 60 Vario HS

Motor
Bosch Cargo Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh ( 2x )
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
84399
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load 60 Rohloff

Motor
Bosch Cargo Line Cruise (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh ( 2x )
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm
Kraftöverföring / växel
Rohloff E14 electronic shifter
Pris från:
93799
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load 60 Rohloff HS

Motor
Bosch Cargo Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh ( 2x )
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm
Kraftöverföring / växel
Rohloff E14 electronic shifter
Pris från:
100399
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.