Riese Muller logotyp

Load 75

Pris från
76 199
SEK
Som förmån*
1056
SEK
Färger
* Netto per månad beräknat på bruttolöneavdrag 36 mån med 50 % skatt
Load 75 är frihet; känn vinden i håret, njut av hastigheten, gör snabba stopp och rulla igång snabbt. Och ta med dig så mycket du behöver. Med sin låga tyngdpunkt, Riese & Müller Control Technology och en enorm lastyta kombinerar Load 75 kördynamik och lastalternativ som ingen annan lastcykel. Den starka Bosch Cargo Line Cruise-motorn levererar elcykel-assistans som ingen annan motor. Och Load 75 är också extremt pålitlig tack vare sina högkvalitativa komponenter.

Om cykeln

Load 75 är frihet; känn vinden i håret, njut av hastigheten, gör snabba stopp och rulla igång snabbt. Och ta med dig så mycket du behöver. Med sin låga tyngdpunkt, Riese & Müller Control Technology och en enorm lastyta kombinerar Load 75 kördynamik och lastalternativ som ingen annan lastcykel. Den starka Bosch Cargo Line Cruise-motorn levererar elcykel-assistans som ingen annan motor. Och Load 75 är också extremt pålitlig tack vare sina högkvalitativa komponenter.

För vem?

Load 75 är anledningen att lämna bilen i garaget. Med sin låga tyngdpunkt och fullständiga fjädring levererar den också enastående körning och säkerhet på vägen. Med en bruttovikt på 200 kg kan du bära upp till 3 barn framför dig eller ha en låsbar låda för att transportera varor. Bosch Cargo Line-motorn är utrustad, vilket är både lätt och enormt kraftfullt med en speciell vridmomentleverans för att inte överbelasta motorn under tung belastning. Detta kombinerat med högkvalitativa komponenter gör Load 75 extremt plikttrogen. Full Suspension-tekniken absorberar ojämnheterna i vägen och öppnar upp en mängd möjligheter för spännand cykelfärder. Om du verkligen vill ge dig ut på landsvägarna kan du använda GX-paketet som ger dig grepp och dynamik genom ridvägar, gräsmarker och skogar.

No items found.

Vad säger experterna?

tums hjul
räckvidd
lättvikt
maxhastighet
antal växlar

1-2-3 så är den bärbar!

1
2
3
This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.
Justering av sittställning
Justering av sittställning

Byt enkelt förare

Tack vare den vinkel- och höjdjusterbara stammen och den justerbara sadelhöjden kan sittställningen ändras för att passa kroppslängder från 1,50 m till 1,95 m och anpassas från sportig till bekväm. Cykelns övergripande geometri kan justeras perfekt till föraren med bara några enkla steg. Denna flexibilitet gör Load idealisk för delad användning, till exempel inom en familj.
Säkerhetsutrustning
Säkerhetsutrustning

Synlighet

Den ultraljusa Supernova M99 Mini Pro-lampan med huvudstrålkastarfunktion erbjuder toppbelysning på natten och ökar också din synlighet under dagen. Och om du behöver stanna snabbt, ser den exceptionellt ljusa Supernova M99 Tail Light till  din säkerhet. Tillägg som ABS-system Magura CT-broms och Suntour Mobie 34-gaffel garanterar ännu mer stabilitet.
Transportera upp till tre barn
Transportera upp till tre barn

Säker transport av barn

Upp till tre barn kan bekvämt och säkert transporteras på Load 75. De är väl skyddade under ett praktiskt skydd när det regnar. Ett av barnen sitter vänd mot föraren medan de andra två sitter vända i färdriktningen. Den extra rymliga fotbrunnen förhindrar att passagerarna kommer i varandras väg och garanterar en avslappnad gemensam åkupplevelse.
Control-teknologi
Control-teknologi

Rolig och säker

Alla tänker kanske inte "roligt" när man hör orden "Lastcykel". Men det är det. Den optimerade ramen och den väl avstämda fullfjädringen garanterar optimal komfort, säker körning även vid högre hastigheter, utmärkt väggrepp och därmed en magisk körupplevelse. Vibrationer och hårda stötar, som från kullerstenar eller trottoarkanter, minskas betydligt och du har kontrollen.
Flexibel lasttransport och stor lastutrymme
Flexibel lasttransport och stor lastutrymme

Maximal frihet för transport

Med en 50% större lastutrymme än med den minder Load-cykeln, får du med dig allt. Oavsett om det är campingutrustning, veckohandlingen, transport av barn eller verktyg och material för kunder som använder Load 75 i affärssyfte. Ingenting stör den säkra och smidiga körupplevelsen. Den låga tyngdpunkten, en tillåten totalvikt på upp till 200 kg, de många individuella lastutrustningsalternativen och den sofistikerade kontrolltekniken gör Load 75 perfekt konfigurerbar för alla krav. Detta innebär fler möjligheter och större frihet. Vad du än har i åtanke.
No items found.

Tillval för last

Load 75- Låga sidoväggar

Låga sidoväggar

+
889
SEK
Load 75-Två barnplatser

Två barnplatser

Två bekväma höjdjusterbara barnsäten för två barn. Sätena kan också monteras individuellt och centralt. Vadderade 5-punktsbälten garanterar utmärkt säkerhet för dina barn. Utrustningen är endast tillgänglig i samband med sidoväggarna. Observera nationella regler för transport av barn på cyklar innan användning.
+
2209
SEK
High sidewalls with tarpaulin

Höga sidoväggar med täckduk

Höga sidoväggar kan användas för att säkert transportera större laster. Den starka presenningen döljer din last och skyddar den från smuts och regn. När den inte behövs, rulla bara upp den och lås den framifrån.
+
2759
SEK
High sidewalls with hard cover

Höga sidoväggar med hårt lock

De höga sidoväggarna med hårt lock är idealiska för att skydda större laster under transport. Låsbara och fastskruvade på plats säkrar locket dina transportvaror pålitligt. Det kan låsas i en delvis öppen position och två bekväma, separata säten kan monteras i förvaringsutrymmet för att eventuellt transportera barn.
+
3309
SEK
Load 75- Tre barnplatser med benutrymme

Tre barnplatser med benutrymme

Två separata säten bredvid varandra och en ensam plats framåt möjliggör transport av upp till tre barn. 5-punktsbälten garanterar större säkerhet. Längre resor är inte längre ett problem, tack vare den optimala layouten, bekväma och justerbara sittplatser och fotutrymmet. Observera nationella regler för transport av barn på cyklar innan användning.
+
6069
SEK
Load 75- Låga sidoväggar med barnskydd

Låga sidoväggar med barnskydd

Barn kan enkelt nå sin plats med låga sidoväggar - och ändå är de väl skyddade på vägen. Det praktiska locket skyddar dem från stenar, smuts och regn och kan öppnas på sidorna på sommaren för en optimal, kylande tillförsel av frisk luft.
+
6619
SEK
Load 75- Tre barnplatser och bagagehylla

Tre barnplatser och bagagehylla

Två separata säten bredvid varandra och en ensam plats framåt möjliggör säker transport av upp till tre barn. Justerbara sittplatser och ett fotutrymme garanterar större komfort. Istället för den tredje barnsitsen kan du också använda en extra bagagehållare som erbjuder extra lagringsutrymme. Observera nationella regler för transport av barn på cyklar innan användning.
+
7179
SEK

Övriga tillval

GX option

GX option

Om du gillar att cykla med din elcykel off-road, så utrusta den enkelt med en förstklassig off-road paket. Suntour Aion luftfjädringsgaffel med 140 mm fjädring absorberar tillförlitligt stötar och kompenserar enkelt för ojämnhet på terrängen. De solida däckpiggarna av Schwalbe Johnny Watts däcken garanterar enastående grepp, särskilt vid kurvtagning. De breda VP 538 platta pedalerna ger grepp för dina fötter. Den sportiga sadeln och den justerbara X-Fusion Manic sadelstolpen gör off-road cykling till en absolut glädje.
+
559
SEK
Ytterligare lås med väska

Ytterligare lås med väska

Det robusta Abus-kedjelåset, tillsammans med Abus Shield-ramlåset, ger dubbelt skydd för din elcykel. Den 130 cm långa kedjan är låst på ramlåset och du kan snabbt låsa fast din cykel vid närmaste lyktstolpe eller låsa den tillsammans med upp till tre andra cyklar. Kedjans tjocklek på 6 mm ger en hög nivå av skydd mot stöld. Särskilt praktiskt är att ramlåset, kedjelåset och batterilåset alla använder samma nyckel. Väskan är stadigt fäst vid sadeln och gör det enkelt att ta bort kedjelåset tack vare sin ergonomiska form och Fidlock-magnetlås. Observera: För mindre ramstorlekar kan den lägsta sadelpositionen vara oanvändbar när låsväskan är monterad.
+
559
SEK
Swing- SmartphoneHub

SmartphoneHub

Bosch SmartphoneHub och den kostnadsfria appen förvandlar din smartphone till en display som kombinerar funktionerna smart navigation med live-väder, fitnessdata och mycket mer. Andra tjänster och appar på din smartphone, såsom musikuppspelning, kan styras samtidigt. Men det fungerar också utan mobiltelefon: i detta fall visar en display integrerad i cockpit nyckelridningsdata. Observera: Denna funktion är inte kompatibel med rohloff- och HS-modeller.
+
1109
SEK
Load4 60- Pakethållare

Pakethållare

Fästs direkt på ramen vilket gör den mycket stabil och drar nytta av fördelarna med fjädringen (Control Technology). Så de utmärkta egenskaperna hos elcykeln bibehålls även med full last. Du kan fästa packväskor på båda sidor för ännu mer förvaringsutrymme. Och om du vill ge dig ut på en lite mer sportig tur igen kan du mycket enkelt ta bort bäraren när som helst.
+
1439
SEK
Nyon cockpit

Nyon cockpit

Nyon-displayen är perfekt integrerad i cockpit: den interna kablaget skapar en snygg, minimalistisk utseende. Den justerbara vinkeln på stammen låter dig välja mellan en sportigare eller mer upprätt sittställning. Nyon-displayen säkerställer att du är fullt ansluten och idealiskt utrustad med navigering för varje tur eller daglig åktur. Färgskärmen, med sin intuitiva touchfunktion, är mycket enkel att använda och, tack vare att den är robust och lättläst, garanterar att du når din destination i alla väderförhållanden. Användargränssnittet kan anpassas efter dina behov.
+
3309
SEK
DualBattery 1000

DualBattery 1000

DualBattery-tekniken, perfekterad av Riese & Müller, garanterar dubbelt så lång räckvidd eller betydligt högre klättringskapacitet, färre laddningsuppehåll och längre cykelglädje. Med tillgängliga 1 000 Wh kan helt nya destinationer nås och du behöver inte längre oroa dig för räckvidden i din dagliga rutin.
+
11039
SEK

Varianter

Load 75 Touring

Motor
Bosch Cargo Line Cruise (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh ( 2x )
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm
Kraftöverföring / växel
Shimano XT 11-S Linkglide
Pris från:
76199
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load 75 Vario

Motor
BoschCargo Line Cruise (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh ( 2x )
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
79999
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load 75 Touring HS

Motor
Bosch Cargo Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh ( 2x )
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm
Kraftöverföring / växel
Shimano XT 11-S Linkglide
Pris från:
82799
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load 75 Vario HS

Motor
Bosch Cargo Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh ( 2x )
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm
Kraftöverföring / växel
nviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
86699
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load 75 Rohloff

Motor
Bosch Cargo Line Cruise (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh ( 2x )
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm
Kraftöverföring / växel
Rohloff E14 electronic shifter
Pris från:
95999
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load 75 Rohloff HS

Motor
Bosch Cargo Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh ( 2x )
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm
Kraftöverföring / växel
Rohloff E14 electronic shifter
Pris från:
102699
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.