Riese Muller logotyp

Load4 60

Pris från
77 299
SEK
Som förmån*
1074
SEK
Färger
* Netto per månad beräknat på bruttolöneavdrag 36 mån med 50 % skatt
Perfekt körförmåga i varje situation - på asfalt, skogsstigar eller grusvägar: Load4 60 är så smidig och agil att den aldrig känns som en lastcykel. Dess låga tyngdpunkt, Bosch Cargo Line-motor och Riese & Müller Control Technology säkerställer en dynamisk och enastående upplevelse.

Om cykeln

Perfekt körförmåga i varje situation - på asfalt, skogsstigar eller grusvägar: Load4 60 är så smidig och agil att den aldrig känns som en lastcykel. Dess låga tyngdpunkt, Bosch Cargo Line-motor och Riese & Müller Control Technology säkerställer en dynamisk och enastående upplevelse.

För vem?

Load4 60 är en praktisk och mångsidig elcykel som är perfekt för både dem som gillar små äventyr och som behöver en praktiskt elcykel för att skjutsa barn till skolan. Med en frontbox på 60 cm rymmer den 2 barn. Vi skulle vilja påstå att det revolutionerar morgonrutinen då det ersätter bilen samtidigt som det minskar dagliga kostnader. Och ni har oerhört trevligt tillsammans - ett perfekt sätt att starta dagen tillsammans! Det finns också möjlighet till ett barnskydd för regniga dagar. Riese & Müllers fullfjädrade "Control Technology" skapar en smidig och säker cykelupplevelse för både förare och passagerare, vilket gör detta till en av de mest lyxiga och säkra elcyklarna på planeten. Med låg tyngdpunkt och Schwalbe GX-däck är det lätt att cyklar genom parken eller skogen, ridvägar och grusvägar.

No items found.

Vad säger experterna?

tums hjul
räckvidd
lättvikt
maxhastighet
antal växlar

1-2-3 så är den bärbar!

1
2
3
This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.
Säker transport av barn
Säker transport av barn

Säker transport av barn

Barn är den mest värdefulla lasten någon kan bära. Deras säkerhet kommer först. De två 5-punktsbältena för två mindre barn och en bekväm, stoppad sittställning säkerställer avslappnad åkning runt staden och landsbygden. För allroundsäkerhet är denna utrustningsversion endast tillgänglig med sidoväggar.
Control-teknologi
Control-teknologi

Rolig och säker

Vi förstår om du inte tänker på "roligt" när vi pratar cargo/lastcykel. Men det är det. Den optimerade ramen och den väl avstämda fullfjädringen garanterar optimal komfort, säker körning även vid högre hastigheter, utmärkt väggrepp och därmed en magisk körupplevelse. Vibrationer och hårda stötar, som från kullerstenar eller trottoarkanter, minskas betydligt och du har kontrollen.
Flexibel lasttransport
Flexibel lasttransport

Från lager till leverans

I princip kan du transportera allt möjligt ilastutrymmet på Load4 60, eftersom vilken last som helst kan spännas fast på skenorna. De olika sidoväggs- och täckalternativen ger ytterligare bekväma lösningar, medan en tillåten totalvikt på upp till 200 kg ger dig mycket frihet. Oavsett om du vill ta med dig bagage för en campinghelg, verktyg, varor eller sportutrustning, hittar du snabbt rätt lösning bland de olika tillbehörsalternativen.
Säkerhetsutrustning
Säkerhetsutrustning

Synlighet

Den ultraljusa Supernova M99 Mini Pro-lampan med huvudstrålkastarfunktion erbjuder toppbelysning på natten och ökar också din synlighet under dagen. Och om du behöver stanna snabbt, ser den exceptionellt ljusa Supernova M99 Tail Light till  din säkerhet. Tillägg som ABS-system Magura CT-broms och Suntour Mobie 34-gaffel garanterar ännu mer stabilitet.
Justering av sittställning
Justering av sittställning

Byt förare med lätthet

Tack vare den vinkel- och höjdjusterbara stammen och den justerbara sadelhöjden kan sittställningen ändras för att passa kroppslängder från 1,50 m till 1,95 m och anpassas från sportig till bekväm. Cykelns övergripande geometri kan justeras perfekt till föraren med bara några enkla steg. Denna flexibilitet gör Load idealisk för delad användning, till exempel inom en familj.
No items found.

Tillval för last

Load4 60- Låga sidoväggar

Låga sidoväggar

+
889
SEK
Load4 60- Handskfack

Handskfack

Handskfacket som är integrerat i lastområdet ger plats för mindre föremål. När locket är öppet kan det låsas för att skapa ett bagageutrymme där väskor eller shopping inte rör sig när du cyklar. En stänkskärm under handsksfacket håller dina skor torra när du cyklar.
+
1439
SEK
Load4 60- Två barnplatser med benutrymme

Två barnplatser med benutrymme

Två bekväma höjdjusterbara barnsäten med justerbara sitt- och sovpositioner för två barn. Sätena kan också monteras individuellt och centralt. Vadderade 5-punktsbälten garanterar utmärkt säkerhet för dina barn, medan fotutrymmet ger gott om komfort. Locket på fotutrymmet kan fixeras i en halvöppen position så att en lastkammare skapas där väskor eller shopping inte kan glida under resan, samtidigt som det fortfarande finns tillräckligt med utrymme för barnens fötter. Om inga barn åker med kan fotutrymmet stängas helt och användas som ett handskfack. Utrustningen finns endast i samband med sidoväggar. Observera nationella regler för transport av barn på cyklar innan användning.
+
2759
SEK
Load4 60- Höga sidoväggar med presenning

Höga sidoväggar med presenning

Höga sidoväggar kan användas för säker transport av större laster. Den starka presenningen döljer din last och skyddar den från smuts och regn. När den inte behövs, rulla helt enkelt upp den och lås den framtill
+
2759
SEK
Load4 60- Höga sidoväggar med hårt lock.

Höga sidoväggar med hårt lock.

De höga sidoväggarna med hårt lock är idealiska för att skydda större laster under transport. Låsbart och fast bultat på plats, säkrar locket tillförlitligt dina transportvaror. Det kan låsas i en delvis öppen position och två bekväma, separata säten kan monteras i förvaringsutrymmet för att valfritt transportera barn.
+
3309
SEK
Load4 60- Låga sidoväggar med barnskydd

Låga sidoväggar med barnskydd

Barn kan enkelt nå sin plats med låga sidoväggar - och ändå är de väl skyddade på vägen. Det praktiska locket skyddar dem från stenar, smuts och regn och kan öppnas på sidorna på sommaren för en optimal, kylande tillförsel av frisk luft.
+
3649
SEK
Load4 60- Höga sidoväggar med barnskydd

Höga sidoväggar med barnskydd

Höga sidoväggar ger det bästa möjliga skyddet för din värdefulla last. Den praktiska skydden skyddar dem från stenar, smuts och regn och kan öppnas på sidorna på sommaren för en optimal, svalkande tillförsel av frisk luft.
+
4419
SEK

Övriga tillval

GX option

GX option

Om du gillar att cykla med din elcykel off-road, så utrusta den enkelt med en förstklassig off-road paket. Suntour Aion luftfjädringsgaffel med 140 mm fjädring absorberar tillförlitligt stötar och kompenserar enkelt för ojämnhet på terrängen. De solida däckpiggarna av Schwalbe Johnny Watts däcken garanterar enastående grepp, särskilt vid kurvtagning. De breda VP 538 platta pedalerna ger grepp för dina fötter. Den sportiga sadeln och den justerbara X-Fusion Manic sadelstolpen gör off-road cykling till en absolut glädje.
+
559
SEK
Ytterligare lås med väska

Ytterligare lås med väska

Det robusta Abus-kedjelåset, tillsammans med Abus Shield-ramlåset, ger dubbelt skydd för din elcykel. Den 130 cm långa kedjan är låst på ramlåset och du kan snabbt låsa fast din cykel vid närmaste lyktstolpe eller låsa den tillsammans med upp till tre andra cyklar. Kedjans tjocklek på 6 mm ger en hög nivå av skydd mot stöld. Särskilt praktiskt är att ramlåset, kedjelåset och batterilåset alla använder samma nyckel. Väskan är stadigt fäst vid sadeln och gör det enkelt att ta bort kedjelåset tack vare sin ergonomiska form och Fidlock-magnetlås. Observera: För mindre ramstorlekar kan den lägsta sadelpositionen vara oanvändbar när låsväskan är monterad.
+
559
SEK
Kiox 300

Kiox 300

Kiox 300-displayen är perfekt för sportiga cyklister: den visar mer än bara träningsdata och hjälper cyklister att optimera sin träning. Det är även möjligt att para ihop den med hjärtfrekvensmätare via Bluetooth. Kartfri navigation (endast i kombination med en smartphone) fulländar funktionerna i Kiox 300. Den kan intuitivt styras med LED-fjärrkontrollen på styret.
+
559
SEK
Load4 60- Pakethållare

Pakethållare

Fästs direkt på ramen vilket gör den mycket stabil och drar nytta av fördelarna med fjädringen (Control Technology). Så de utmärkta egenskaperna hos elcykeln bibehålls även med full last. Du kan fästa packväskor på båda sidor för ännu mer förvaringsutrymme. Och om du vill ge dig ut på en lite mer sportig tur igen kan du mycket enkelt ta bort bäraren när som helst.
+
1439
SEK
725 Wh batteri

725 Wh batteri

Uppgraderat batteri till 725 Wh för längre räckvidd
+
3309
SEK
Bosch eBike ABS 2.0

Bosch eBike ABS 2.0

ABS alternativet säkerställer att du behåller optimal kontroll även vid plötsligt bromsning. Det förhindrar att däcken slirar, att bakhjulet lyfter och att hela cykeln glider åt sidan. Den beprövade teknologin från bil- och motorcykelvärlden är nu också tillgänglig för din elcykel.
+
4419
SEK
Load4 75- Bosch eBike ABS 2.0

Bosch eBike ABS 2.0

ABS som tillval säkerställer att du behåller optimal kontroll även vid plötsligt bromsning. Det förhindrar att däcken slirar, att bakhjulet lyfter och att hela cykeln glider åt sidan. Den beprövade teknologin från bil- och motorcykelvärlden är nu också tillgänglig för din elcykel.
+
5519
SEK

Varianter

Load4 60 Touring

Motor
Bosch Cargo Line (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerPack Frame 545; Akku Bosch PowerPack Frame 725*
Display
Bosch Intuvia 100; Bosch Kiox 300*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm; Suntour Mobie 34 CGO Boost, 20", 80mm*
Kraftöverföring / växel
Shimano XT 11-S Linkglide
Pris från:
77299
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load4 60 Vario

Motor
Bosch Cargo Line (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerPack Frame 545; Akku Bosch PowerPack Frame 725*
Display
Bosch Intuvia 100; Bosch Kiox 300*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm; Suntour Mobie 34 CGO Boost, 20", 80mm*
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
81699
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load4 60 Touring HS

Motor
Bosch Performance Line Speed (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerPack Frame 545; Akku Bosch PowerPack Frame 725*
Display
Bosch Kiox 300
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm; Suntour Mobie 34 CGO Boost, 20", 80mm*
Kraftöverföring / växel
Shimano XT 11-S Linkglide
Pris från:
82799
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Load4 60 vario HS

Motor
Bosch Performance Line Speed (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerPack Frame 545; Akku Bosch PowerPack Frame 725*
Display
Bosch Kiox 300
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm; Suntour Mobie 34 CGO Boost, 20", 80mm*
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
87199
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.