Riese Muller logotyp

Multicharger

Pris från
57 399
SEK
Som förmån*
755
SEK
Färger
* Netto per månad beräknat på bruttolöneavdrag 36 mån med 50 % skatt
En dagsutflykt till bergen eller några dagars camping vid sjön? Oavsett vilket äventyr som väntar dig så tar Multicharger med allt och alla. Passagerare i alla åldrar har sin plats. Och det bästa är att du hanterar den precis lika smidigt som en vanlig elcykel samtidigt som den har toppmoderna säkerhetsfunktioner. Den här elcykeln glömmer du inte. Bring on the adventure!

Om cykeln

En dagsutflykt till bergen eller några dagars camping vid sjön? Oavsett vilket äventyr som väntar dig så tar Multicharger med allt och alla. Passagerare i alla åldrar har sin plats. Och det bästa är att du hanterar den precis lika smidigt som en vanlig elcykel samtidigt som den har toppmoderna säkerhetsfunktioner. Den här elcykeln glömmer du inte. Bring on the adventure!

För vem?

Multicharger är en elcykel gjord för äventyr. Den är precis lika smidig som en vanlig elcykel, men ett genomtänkt säkerhetssystem och kaxig off-road-estetik. Med Bosch Performance Line CX-motorn (Gen 4), integrerad 750 Wh-batteri och flexibla främre- och bakre lastningsalternativ kan du nå din destination utan problem, även när den är fullastad. Shimano Deore XT, 11-växlad växelsystem ger uthållig prestanda tack vare smarta material och förbättrad drivlinestabilitet, vilket ger dig obegränsade cykeläventyr. Multicharger står redo för allt du kastar på den, vare sig det handlar om att transportera varor för företaget, barnen till och från skolan eller ditt campingkit för en helgäventyr med familjen.

No items found.

Vad säger experterna?

tums hjul
räckvidd
lättvikt
maxhastighet
antal växlar

1-2-3 så är den bärbar!

1
2
3
This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.
Flexibel lasttransport
Flexibel lasttransport

För äventyr & vardag

Multicharger transporterar upp till 65 kg på baksidan med förvånansvärd lätthet. Samtidigt erbjuder den standardiserade framlagringen ytterligare utrymme. Tack vare valfria utrustningsalternativ är den perfekt utrustad för dina äventyr: oavsett om det är stora lastväskor för att skydda mot smuts och regn eller en liten framväska för värdefullt bagage, hittar du den perfekta lösningen för alla transportuppgifter. Multicharger är inte längre än en vanlig E-Bike och imponerar med sin smidiga körbeteende. Även fullastad kan du enkelt nå din destination med modellerna 750 Wh eller den valfria DualBattery 1125 och den kraftfulla Bosch-motorn med 85 Nm i vridmoment.
Att transportera människor
Att transportera människor

Alla kan följa med

Multicharger är idealisk för att transportera människor. En passagerare från 7 år eller äldre som väger upp till 65 kg kan ta en plats på baksidan med tillvalskitet Passagerare, med dess bekväma skumstol, handtag och fotstöd. Upp till två barn från 1 till 7 års ålder kan resa säkert och väl skyddade tack vare tillvalskitet Säkerhetsbåge (godkänd upp till 50 kg) i kombination med en barnsits (DIN EN 14344). Den bakre barnsitsen har en maximal belastningskapacitet på 10 kg - upptäck vår Multitinker med sin längre bärare och lägre tyngdpunkt om du behöver bära tyngre laster.
Integrerad cockpit
Integrerad cockpit

Fokus på det väsentliga

Vi har uppfunnit elcykeln's cockpit på nytt: Oavsett om du väljer en 750 Wh HS-modell med standardcockpit och Kiox 300-display, den valfria cockpiten med en 750 Wh-modell eller den valfria cockpiten med Nyon-display med en av de andra modellerna, är alla alternativ perfekt integrerade i styret och har rena kabeldragningar. Men standardutrustningen med Purion, Intuvia eller Intuvia 100-display presenterar också en snygg utseende. Den justerbara stamvinkeln på cockpiten kan anpassas för en bekväm eller sportig sittställning.
Säkerhetsutrustning
Säkerhetsutrustning

Vidare mot nya äventyr - utrustad med säkerhet

Den kraftfulla pannlampan med dagsljus ökar din synlighet i trafiken och din syn i mörkret: även off-road har du grus, grenar eller andra hinder fullt synliga tack vare den optimala omgivande belysningen. Passagerare och bagage är alltid optimalt skyddade tack vare många tillbehörsdetaljer, som säkerhetsbågar och lastväskor. Standard ekrarna skyddar mot oavsiktlig kontakt mellan ekrarna och lasten eller fastsättningsremmarna. Och om något verkligen skulle hända och hindra din väg medan du är på äventyr, så har Magura skivbromsar en kraftfull inverkan. Detta gör varje äventyr till en oförglömlig upplevelse.
No items found.

Tillval för last

multicharger-Cargo front carrier

Hållare fram

Den främre lasthållaren för varor erbjuder dig en större lastningsyta utan att kompromissa med komforten. Den bär upp till 8 kg utan problem. Dina varor är väl skyddade från stötar och slag i lasthållaren på grund av dess fasta fäste i ramen och därmed fördelar den cykelns fulla fjädring. Gummiband säkrar en sovsäck, en liten sportväska eller förråd till exempel.
+
559
SEK
multicharger- hållare med väska

Hållare fram med väska

Håll dig i rörelse och ha fortfarande allt med dig. Du kan säkra upp till 5 kg bagage på framtransportören, som är fastsatt på ramen och därför drar nytta av cykelns fulla fjädring, vilket perfekt skyddar ditt last från stötar och slag. Väskan rymmer upp till 18 liter. Tack vare dragkedjan och rullstängningen är ditt transporterade gods perfekt skyddat mot smuts och regn. Väskan kan snabbt och enkelt avlägsnas och bli en axelväska med den medföljande remmen. Du kan tryggt förvara mindre föremål i de två ytterfickorna som är utrustade med vattentäta blixtlås.
+
1109
SEK
Cargo bags multicharger

Cargoväskor

Två lastväskor, med en volym på 42 liter vardera, utnyttjar utrymmet i lastområdet optimalt. De är fastsatta, säkra och trygga på bäraren, men kan lätt tas bort utan verktyg. Fulla av praktiska detaljer, allt hittar sin avsedda plats.
+
1769
SEK
Passenger kit Multicharger

Passagerar kit

En skumstol och handtag gör Multitinker till en bekväm elektrisk taxi för en passagerare som är 7 år eller äldre och väger upp till 65 kg. Det standardiserade ekraskyddet förhindrar eventuell kontakt med ekrarna, medan sidolastaren fungerar som fotstöd. Om viktkapaciteten på bäraren inte överskrids (max. 65 kg) kan ett barn i en barnsits (DIN EN 14344 / ASTM F1625) transporteras tillsammans med en passagerare som är 7 år eller äldre. I detta fall måste barnsätet monteras på baksidan. Observera nationella bestämmelser för transport av barn på cyklar innan du använder Multitinker.
+
1879
SEK
multicharger Safety bar kit

Säkerhetskit

Upp till två barn i åldrarna 1 till 7 år kan transporteras säkert på bäraren med hjälp av en barnsits (DIN EN 14344 / ASTM F1625) och en robust ytterstång som ger extra skydd. En andra stång kan hållas i så att barnens händer och armar förblir säkert inuti bäraren. Standardskyddet för ekrarna förhindrar oavsiktlig kontakt med ekrarna, medan sidolastaren fungerar som fotstöd. Om viktkapaciteten på säkerhetsbaren (50 kg) inte överskrids, kan ett barn i en barnsits (DIN EN 14344 / ASTM F1625) transporteras tillsammans med en passagerare som är 7 år eller äldre. I detta fall behöver barnsitsen installeras i bakre position. Säkert transportera upp till två äldre barn i åldrarna 7 till 9 år med hjälp av säkerhetsbar kittet (ej tillåtet med HS cyklar). Observera nationella föreskrifter för transport av barn på cyklar innan du använder utrustningen.
+
3529
SEK

Övriga tillval

GX option

GX option

Om du gillar att cykla med din elcykel off-road, så utrusta den enkelt med en förstklassig off-road paket. Suntour Aion luftfjädringsgaffel med 140 mm fjädring absorberar tillförlitligt stötar och kompenserar enkelt för ojämnhet på terrängen. De solida däckpiggarna av Schwalbe Johnny Watts däcken garanterar enastående grepp, särskilt vid kurvtagning. De breda VP 538 platta pedalerna ger grepp för dina fötter. Den sportiga sadeln och den justerbara X-Fusion Manic sadelstolpen gör off-road cykling till en absolut glädje.
+
559
SEK
Ytterligare lås med väska

Ytterligare lås med väska

Det robusta Abus-kedjelåset, tillsammans med Abus Shield-ramlåset, ger dubbelt skydd för din elcykel. Den 130 cm långa kedjan är låst på ramlåset och du kan snabbt låsa fast din cykel vid närmaste lyktstolpe eller låsa den tillsammans med upp till tre andra cyklar. Kedjans tjocklek på 6 mm ger en hög nivå av skydd mot stöld. Särskilt praktiskt är att ramlåset, kedjelåset och batterilåset alla använder samma nyckel. Väskan är stadigt fäst vid sadeln och gör det enkelt att ta bort kedjelåset tack vare sin ergonomiska form och Fidlock-magnetlås. Observera: För mindre ramstorlekar kan den lägsta sadelpositionen vara oanvändbar när låsväskan är monterad.
+
559
SEK
kiox 300 cockpit

Kiox 300 cockpit

Kiox 300-displayen är perfekt integrerad i cockpiten: den interna kabeldragningen skapar ett prydligt och minimalistiskt utseende. Den justerbara vinkeln på styrstammen låter dig välja mellan en mer sportig eller upprätt sittställning. Kiox 300-displayen är perfekt för sportiga cyklister: den visar mer än bara träningsdata och hjälper cyklisterna att optimera sin träning. Det är även möjligt att koppla den till pulsmätare via Bluetooth. Kartfri navigering (endast i samband med en smartphone) kompleterar funktionerna hos Kiox 300. Den kan intuitivt användas med LED-fjärrkontrollen på styret.
+
1109
SEK
Nyon cockpit

Nyon cockpit

Nyon-displayen är perfekt integrerad i cockpit: den interna kablaget skapar en snygg, minimalistisk utseende. Den justerbara vinkeln på stammen låter dig välja mellan en sportigare eller mer upprätt sittställning. Nyon-displayen säkerställer att du är fullt ansluten och idealiskt utrustad med navigering för varje tur eller daglig åktur. Färgskärmen, med sin intuitiva touchfunktion, är mycket enkel att använda och, tack vare att den är robust och lättläst, garanterar att du når din destination i alla väderförhållanden. Användargränssnittet kan anpassas efter dina behov.
+
3309
SEK
DualBattery 1125

Dubbla batterier 1125

DualBattery Technology perfekterad av Riese & Müller garanterar dubbelt så lång räckvidd eller mycket högre klättringsförmåga, färre laddningspauser och längre cykelglädje. Med 1 125 Wh tillgängliga kan helt nya destinationer nås och du behöver inte längre oroa dig för räckvidden i din dagliga rutin.
+
11039
SEK
DualBattery 1125

DualBattery 1125

DualBattery Technology perfekterad av Riese & Müller garanterar dubbelt så lång räckvidd eller mycket högre klättringsförmåga, färre laddningspauser och längre cykelglädje. Med 1 125 Wh tillgängliga kan helt nya destinationer nås och du behöver inte längre oroa dig för räckvidden i din dagliga rutin.
+
13239
SEK

Varianter

Multicharger GT family

Motor
Bosch Performance Line CX (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerTube 625 Vertical
Display
Bosch Intuvia 100
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Shimano Deore 10-S Linkglide
Pris från:
57399
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multicharger GT touring 750

Motor
Bosch Performance Line CX (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerTube 750 Vertical
Display
Bosch Intuvia 100; Bosch Kiox 300*
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Shimano XT 11-S Linkglide
Pris från:
60699
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multicharger GT vario 750

Motor
Bosch Performance Line CX (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerTube 750 Vertical
Display
Bosch Intuvia 100; Bosch Kiox 300*
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
65699
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multicharger GT touring 750 HS

Motor
Bosch Performance Line Speed (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerTube 750 Vertical
Display
Bosch Kiox 300
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Shimano XT 11-S Linkglide
Pris från:
68399
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multicharger GT vario HS

Motor
Performance Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Vertical, 36 V, 16,7 Ah/625Wh*
Display
Bosch Purion; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
68999
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multicharger GT vario 750 HS

Motor
Bosch Performance Line Speed (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerTube 750 Vertical
Display
Bosch Kiox 300
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
72899
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multicharger GT rohloff

Motor
Performance Line CX (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Vertical, 36 V, 16,7 Ah/625Wh*
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Rohloff E14 electronic shifter
Pris från:
80599
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multicharger GT rohloff HS

Motor
Performance Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Vertical, 36 V, 16,7 Ah/625Wh*
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Rohloff E14 electronic shifter
Pris från:
84999
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.