Riese Muller logotyp

Multicharger Mixte

Pris från
57 399
SEK
Som förmån*
755
SEK
Färger
* Netto per månad beräknat på bruttolöneavdrag 36 mån med 50 % skatt
Att ta de två små till dagis under veckan, ge sig iväg på en dagsutflykt med allt och lite till eller kanske en stor familjeshoppingtur? Oavsett vad dina planer är: Multicharger Mixte klarar allt. Du hanterar den med lätthet som en vanlig elcykel, samtidigt som den har överlägsen säkerhet. Dessutom lätt att kliva på och av.

Om cykeln

Att ta de två små till dagis under veckan, ge sig iväg på en dagsutflykt med allt och lite till eller kanske en stor familjeshoppingtur? Oavsett vad dina planer är: Multicharger Mixte klarar allt. Du hanterar den med lätthet som en vanlig elcykel, samtidigt som den har överlägsen säkerhet. Dessutom lätt att kliva på och av.

För vem?

Multicharger Mixte är en cykel gjord för alla äventyr - transportera barn till skolan eller varor från handlingen, samtidigt som den är enkel att hantera som en vanlig elcykel. Dessutom ser den inbjudande ut med sina off-road attribut. Med Bosch performance Line CX motor (Gen 4), integrerat 500 Wh batteri (och 625 Wh valfri uppgradering) och flexibla front- och baklastningsalternativ kommer du fram utan problem, även när den är fullt lastad. Med Enviolo 380 - steglös växel och remdrift - ger GT Vario en skön övergång upp genom växlarna.

No items found.

Vad säger experterna?

tums hjul
räckvidd
lättvikt
maxhastighet
antal växlar

1-2-3 så är den bärbar!

1
2
3
This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.
Integrerad cockpit
Integrerad cockpit

Fokus på det väsentliga

Vi har uppfunnit elcykeln's cockpit på nytt: Oavsett om du väljer en 750 Wh HS-modell med standardcockpit och Kiox 300-display, den valfria cockpiten med en 750 Wh-modell eller den valfria cockpiten med Nyon-display med en av de andra modellerna, är alla alternativ perfekt integrerade i styret och har rena kabeldragningar. Men standardutrustningen med Purion, Intuvia eller Intuvia 100-display presenterar också en snygg utseende. Den justerbara stamvinkeln på cockpiten kan anpassas för en bekväm eller sportig sittställning.
Att transportera människor
Att transportera människor

Alla kan följa med

Multicharger är idealisk för att transportera människor. En passagerare från 7 år eller äldre som väger upp till 65 kg kan ta en plats på baksidan med tillvalskitet Passagerare, med dess bekväma skumstol, handtag och fotstöd. Upp till två barn från 1 till 7 års ålder kan resa säkert och väl skyddade tack vare tillvalskitet Säkerhetsbåge (godkänd upp till 50 kg) i kombination med en barnsits (DIN EN 14344). Den bakre barnsitsen har en maximal belastningskapacitet på 10 kg - upptäck vår Multitinker med sin längre bärare och lägre tyngdpunkt om du behöver bära tyngre laster.
Säkerhetsutrustning
Säkerhetsutrustning

Allt och alla är helt säkra

Den kraftfulla pannlampan med dagkörningsljus ökar din synlighet i vägtrafiken och din syn i mörkret med sin ljusa och jämn belysning. Barn, passagerare och bagage är alltid väl skyddade tack vare många tillbehörsdetaljer, som säkerhetsbågar och lastväskor. Den standardiserade ekraskyddet förhindrar oavsiktlig kontakt mellan ekrarna och lasten eller fastsättningsremmarna. Och om du behöver stanna snabbt, ger Magura skivbromsar en rejäl stöt.
Flexibel lasttransport
Flexibel lasttransport

Lösningen för alla transportuppgifter

Oavsett om du planerar en stor shoppingtur eller en dagsutflykt på landsbygden – Multicharger Mixte transporterar tunga saker på den bakre delen med förvånansvärd lätthet. Den standardiserade framlastbäraren erbjuder ännu mer utrymme. Tack vare valbara tillbehör är du perfekt utrustad oavsett dina planer: vare sig det är stora lastväskor för att skydda mot smuts och regn, en liten framväska för värdefullt bagage eller en sidolastare för att transportera en barncykel. Multicharger Mixte är lika kompakt som en normal elcykel och lika lätt att köra.
No items found.

Tillval för last

multicharger mixte -Cargo front carrier

Cargohållare fram

Den främre lasthållaren för varor erbjuder dig en större lastningsyta utan att kompromissa med komforten. Den bär upp till 8 kg utan ansträngning. Dina varor är väl skyddade från stötar och slag i lasthållaren på grund av dess fasta fäste i ramen och därmed fördelar den cykelns fulla fjädring. Gummiband säkrar en sovsäck, en liten sportväska eller förråd till exempel.
+
559
SEK
multicharger- hållare med väska

Hållare fram med väska

Håll dig i rörelse och ha fortfarande allt med dig. Du kan säkra upp till 5 kg bagage på framtransportören, som är fastsatt på ramen och därför drar nytta av cykelns fulla fjädring, vilket perfekt skyddar ditt last från stötar och slag. Väskan rymmer upp till 18 liter. Tack vare dragkedjan och rullstängningen är ditt transporterade gods perfekt skyddat mot smuts och regn. Väskan kan snabbt och enkelt avlägsnas och bli en axelväska med den medföljande remmen. Du kan tryggt förvara mindre föremål i de två ytterfickorna som är utrustade med vattentäta blixtlås.
+
1109
SEK
Cargo bags multicharger

Cargoväskor

Två lastväskor, med en volym på 42 liter vardera, utnyttjar utrymmet i lastområdet optimalt. De är fastsatta, säkra och trygga på bäraren, men kan lätt tas bort utan verktyg. Fulla av praktiska detaljer, allt hittar sin avsedda plats.
+
1769
SEK
Multicharger mixte- Passenger kit

Passagerar kit

En skumstol och handtag gör Multitinker till en bekväm elektrisk taxi för en passagerare som är 7 år eller äldre och väger upp till 65 kg. Det standardiserade ekraskyddet förhindrar eventuell kontakt med ekrarna, medan sidolastaren fungerar som fotstöd. Om viktkapaciteten på bäraren inte överskrids (max. 65 kg) kan ett barn i en barnsits (DIN EN 14344 / ASTM F1625) transporteras tillsammans med en passagerare som är 7 år eller äldre. I detta fall måste barnsätet monteras på baksidan. Observera nationella bestämmelser för transport av barn på cyklar innan du använder Multitinker.
+
1879
SEK
multicharger mixte- Safety bar kit

Säkerhetskit

Upp till två barn i åldrarna 1 till 7 år kan transporteras säkert på bäraren med hjälp av en barnsits (DIN EN 14344 / ASTM F1625) och en robust ytterstång som ger extra skydd. En andra stång kan hållas i så att barnens händer och armar förblir säkert inuti bäraren. Standardskyddet för ekrarna förhindrar oavsiktlig kontakt med ekrarna, medan sidolastaren fungerar som fotstöd. Om viktkapaciteten på säkerhetsbaren (50 kg) inte överskrids, kan ett barn i en barnsits (DIN EN 14344 / ASTM F1625) transporteras tillsammans med en passagerare som är 7 år eller äldre. I detta fall behöver barnsitsen installeras i bakre position. Säkert transportera upp till två äldre barn i åldrarna 7 till 9 år med hjälp av säkerhetsbar kittet (ej tillåtet med HS cyklar). Observera nationella föreskrifter för transport av barn på cyklar innan du använder utrustningen.
+
3529
SEK

Övriga tillval

GX option

GX option

Om du gillar att cykla med din elcykel off-road, så utrusta den enkelt med en förstklassig off-road paket. Suntour Aion luftfjädringsgaffel med 140 mm fjädring absorberar tillförlitligt stötar och kompenserar enkelt för ojämnhet på terrängen. De solida däckpiggarna av Schwalbe Johnny Watts däcken garanterar enastående grepp, särskilt vid kurvtagning. De breda VP 538 platta pedalerna ger grepp för dina fötter. Den sportiga sadeln och den justerbara X-Fusion Manic sadelstolpen gör off-road cykling till en absolut glädje.
+
559
SEK
Ytterligare lås med väska

Ytterligare lås med väska

Det robusta Abus-kedjelåset, tillsammans med Abus Shield-ramlåset, ger dubbelt skydd för din elcykel. Den 130 cm långa kedjan är låst på ramlåset och du kan snabbt låsa fast din cykel vid närmaste lyktstolpe eller låsa den tillsammans med upp till tre andra cyklar. Kedjans tjocklek på 6 mm ger en hög nivå av skydd mot stöld. Särskilt praktiskt är att ramlåset, kedjelåset och batterilåset alla använder samma nyckel. Väskan är stadigt fäst vid sadeln och gör det enkelt att ta bort kedjelåset tack vare sin ergonomiska form och Fidlock-magnetlås. Observera: För mindre ramstorlekar kan den lägsta sadelpositionen vara oanvändbar när låsväskan är monterad.
+
559
SEK
kiox 300 cockpit

Kiox 300 cockpit

Kiox 300-displayen är perfekt integrerad i cockpiten: den interna kabeldragningen skapar ett prydligt och minimalistiskt utseende. Den justerbara vinkeln på styrstammen låter dig välja mellan en mer sportig eller upprätt sittställning. Kiox 300-displayen är perfekt för sportiga cyklister: den visar mer än bara träningsdata och hjälper cyklisterna att optimera sin träning. Det är även möjligt att koppla den till pulsmätare via Bluetooth. Kartfri navigering (endast i samband med en smartphone) kompleterar funktionerna hos Kiox 300. Den kan intuitivt användas med LED-fjärrkontrollen på styret.
+
1109
SEK
Nyon cockpit

Nyon cockpit

Nyon-displayen är perfekt integrerad i cockpit: den interna kablaget skapar en snygg, minimalistisk utseende. Den justerbara vinkeln på stammen låter dig välja mellan en sportigare eller mer upprätt sittställning. Nyon-displayen säkerställer att du är fullt ansluten och idealiskt utrustad med navigering för varje tur eller daglig åktur. Färgskärmen, med sin intuitiva touchfunktion, är mycket enkel att använda och, tack vare att den är robust och lättläst, garanterar att du når din destination i alla väderförhållanden. Användargränssnittet kan anpassas efter dina behov.
+
3309
SEK
DualBattery 1125

Dubbla batterier 1125

DualBattery Technology perfekterad av Riese & Müller garanterar dubbelt så lång räckvidd eller mycket högre klättringsförmåga, färre laddningspauser och längre cykelglädje. Med 1 125 Wh tillgängliga kan helt nya destinationer nås och du behöver inte längre oroa dig för räckvidden i din dagliga rutin.
+
11039
SEK

Varianter

Multicharger Mixte GT family

Motor
Bosch Performance Line CX (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerTube 625 Vertical
Display
Bosch Intuvia 100
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Shimano Deore 10-S Linkglide
Pris från:
57399
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multicharger Mixte GT touring 750

Motor
Bosch Performance Line CX (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerTube 750 Vertical
Display
Bosch Intuvia 100; Bosch Kiox 300*
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Shimano XT 11-S Linkglide
Pris från:
60699
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multicharger Mixte GT touring HS

Motor
Bosch Performance Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Vertical, 36 V, 16,7 Ah/625Wh*
Display
Bosch Purion; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Shimano XT 11-S Linkglide
Pris från:
65099
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multicharger Mixte GT vario 750

Motor
Bosch Performance Line CX (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerTube 750 Vertical
Display
Bosch Intuvia 100; Bosch Kiox 300*
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
65699
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multicharger Mixte GT touring 750 HS

Motor
Bosch Performance Line Speed (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerTube 750 Vertical
Display
Bosch Kiox 300
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Shimano XT 11-S Linkglide
Pris från:
68399
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multicharger Mixte GT vario HS

Motor
Performance Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Vertical, 36 V, 16,7 Ah/625Wh*
Display
Bosch Purion; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
68999
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multicharger Mixte GT vario 750 HS

Motor
Bosch Performance Line Speed (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerTube 750 Vertical
Display
Bosch Kiox 300
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
72899
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multicharger Mixte GT rohloff

Motor
Performance Line CX (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Vertical, 36 V, 16,7 Ah/625Wh*
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Rohloff E14 electronic shifter
Pris från:
80599
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multicharger Mixte GT rohloff HS

Motor
Performance Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Vertical, 36 V, 16,7 Ah/625Wh*
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*
Dämpare
SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Rohloff E14 electronic shifter
Pris från:
84999
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.