Riese Muller logotyp

Multitinker

Pris från
62 899
SEK
Som förmån*
843
SEK
Färger
* Netto per månad beräknat på bruttolöneavdrag 36 mån med 50 % skatt
Multitinker är det idealiska bilersättningen i staden: transportera två barn, en stor veckohandling eller varor av alla slag säkert och utan ansträngning. Den låga tyngdpunkten säkerställer stabil körning, medan den kompakta längden sparar utrymme. Flera smarta detaljer, som 20-tums hjul, integrerad ramväska och gränssnitt för att fästa en trailer för att du får med allt du behöver.

Om cykeln

Multitinker är det idealiska bilersättningen i staden: transportera två barn, en stor veckohandling eller varor av alla slag säkert och utan ansträngning. Den låga tyngdpunkten säkerställer stabil körning, medan den kompakta längden sparar utrymme. Flera smarta detaljer, som 20-tums hjul, integrerad ramväska och gränssnitt för att fästa en trailer för att du får med allt du behöver.

För vem?

Med sin låga tyngdpunkt är Multitinker  en mångsidig elcykel framtagen för stadslivet. Denna kompakta e-lastcykel är lämplig för alla som vill transportera upp till 200 kg bruttovikt, inklusive förare, passagerare och ytterligare last. Den kompakta ramen och de små men kraftfulla 20-tums hjulen gör att cykeln förblir smidig och manövrerbar, även när den är fullastad, och gör den till det perfekta valet för alla som vill ta cykeln istället för SUV'en eller trängas i kollektivtrafiken. Med andra ord perfekt för stadsliv. Med det nya Bosch Smart System, inklusive Performance Line CX-motorn, har Multitinker en imponerande 625 Wh-batteri som är utformat för att göra stadstransporten enklare. Oavsett om du transporterar upp till två barn på baksätet eller en fullständig matvarubutik i vattentäta påsar, gör Mulitinker cykling i all terräng till en fullständig glädje!

No items found.

Vad säger experterna?

tums hjul
räckvidd
lättvikt
maxhastighet
antal växlar

1-2-3 så är den bärbar!

1
2
3
This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.
Transportera människor
Transportera människor

Säker åktur för alla åldrar

Du kan säkert transportera upp till två barn eller en större passagerare som väger upp till 65 kg på Multitinker. Och det finns alltid gott om utrymme för passagerarnas fötter med standard sidolastare, och sidoskydden skyddar mot oavsiktlig kontakt med fötterna i ekrarna. Lastcykelns låga tyngdpunkt garanterar en säker åktur för både unga och äldre, och att kliva på och av cykeln kunde inte vara enklare tack vare dess standard bipod-stativ. Barn från 1 till 7 år kan transporteras väl skyddade med det valfria kittet med säkerhetsbåge (godkänd upp till 50 kg) och bekväm stol i kombination med en barnstol (DIN EN 14344). Det valfria passagerarkitet, med sin bekväma skumstol och handtag, garanterar bekväm sittplats för barn över 7 år.
Flexibel lasttransport
Flexibel lasttransport

För vardagens små ting. Och stora.

Oavsett om du behöver transportera veckohandlingen eller andra varor så bär Multitinker enkelt lasten på baksidan tack vare dess kraftfulla Bosch Performance Line Cargo-motor med 625 Wh-batteri. Den främre lasthållaren ger ytterligare utrymme och vi har uppfunnit en ramväska för mindre föremål. Multitinker är lika kompakt som en vanlig elcykel och är otroligt lätt att köra även när den är fullt lastad tack vare dess låga tyngdpunkt. Och om du finner att du inte har tillräckligt med utrymme kan du använda sidolastarna för att fästa större bagage eller gränssnittet för att fästa en släpvagnskoppling.
Justerbar sittställning
Justerbar sittställning

Byt enkelt förare

Den vinkel- och höjdjusterbara stammen och den lättjusterade sadelpinnen gör det möjligt att ställa in sittställningen på Multitinker till olika kroppslängder från 1,40 m till 2,00 m på ett ögonblick. Detta gör den till den perfekta vardagscykeln för hela familjen, ditt hushåll eller en grupp vänner.
Stabila köregenskaper
Stabila köregenskaper

Säker på vägen vid alla tillfällen

Oavsett om du kliver på och av, lastar eller rider på den - Multitinker ger säkerhet till vardagen med sin låga tyngdpunkt, 20-tums hjul och geniala detaljer som eker skydd och bipod-stativ. Den stora ljuskonen från halvljuset i den kraftfulla strålkastaren ser till att du syns i trafiken, medan det överlägsna ljuset från helljuset alltid lyser upp vägen framför dig utanför staden eller när du rider genom skogen. Och om du behöver stanna snabbt, ger Magura-skivbromsarna en rejäl bromskraft.
No items found.

Tillval för last

Multitinker- Passenger kit

Passenger kit

En skumstol och handtag gör Multitinker till en bekväm elektrisk taxi för en passagerare som är 7 år eller äldre och väger upp till 65 kg. Det standardiserade ekraskyddet förhindrar eventuell kontakt med ekrarna, medan sidolastaren fungerar som fotstöd. Om viktkapaciteten på bäraren inte överskrids (max. 65 kg) kan ett barn i en barnsits (DIN EN 14344 / ASTM F1625) transporteras tillsammans med en passagerare som är 7 år eller äldre. I detta fall måste barnsätet monteras på baksidan. Observera nationella bestämmelser för transport av barn på cyklar innan du använder Multitinker.
+
779
SEK
Multitinker- Front carrier with bag

Väska fram

Håll dig i rörelse och ha fortfarande allt med dig. Du kan säkra upp till 5 kg bagage på framtransportören, som är fastsatt på ramen och därför drar nytta av cykelns fulla fjädring, vilket perfekt skyddar ditt last från stötar och slag. Väskan rymmer upp till 18 liter. Tack vare dragkedjan och rullstängningen är ditt transporterade gods perfekt skyddat mot smuts och regn. Väskan kan snabbt och enkelt avlägsnas och bli en axelväska med den medföljande remmen. Du kan tryggt förvara mindre föremål i de två ytterfickorna som är utrustade med vattentäta blixtlås.
+
1109
SEK
multitinker- Safety bar kit

Säkerhetskit

Upp till två barn i åldrarna 1 till 7 år kan transporteras säkert på bäraren med hjälp av en barnsits (DIN EN 14344 / ASTM F1625) och en robust ytterstång som ger extra skydd. En andra stång kan hållas i så att barnens händer och armar förblir säkert inuti bäraren. Standardskyddet för ekrarna förhindrar oavsiktlig kontakt med ekrarna, medan sidolastaren fungerar som fotstöd. Om viktkapaciteten på säkerhetsbaren (50 kg) inte överskrids, kan ett barn i en barnsits (DIN EN 14344 / ASTM F1625) transporteras tillsammans med en passagerare som är 7 år eller äldre. I detta fall behöver barnsitsen installeras i bakre position. Säkert transportera upp till två äldre barn i åldrarna 7 till 9 år med hjälp av säkerhetsbar kittet (ej tillåtet med HS cyklar). Observera nationella föreskrifter för transport av barn på cyklar innan du använder utrustningen.
+
1879
SEK
Multitinker- Cargo bags

Cargoväskor bak

Två lastväskor, med en volym på 42 liter vardera, utnyttjar utrymmet i lastområdet optimalt. De är fastsatta, säkra och trygga på bäraren, men kan lätt tas bort utan verktyg. Fulla av praktiska detaljer, allt hittar sin avsedda plats.
+
2209
SEK

Övriga tillval

GX option

GX option

Om du gillar att cykla med din elcykel off-road, så utrusta den enkelt med en förstklassig off-road paket. Suntour Aion luftfjädringsgaffel med 140 mm fjädring absorberar tillförlitligt stötar och kompenserar enkelt för ojämnhet på terrängen. De solida däckpiggarna av Schwalbe Johnny Watts däcken garanterar enastående grepp, särskilt vid kurvtagning. De breda VP 538 platta pedalerna ger grepp för dina fötter. Den sportiga sadeln och den justerbara X-Fusion Manic sadelstolpen gör off-road cykling till en absolut glädje.
+
559
SEK
Ytterligare lås med väska

Ytterligare lås med väska

Det robusta Abus-kedjelåset, tillsammans med Abus Shield-ramlåset, ger dubbelt skydd för din elcykel. Den 130 cm långa kedjan är låst på ramlåset och du kan snabbt låsa fast din cykel vid närmaste lyktstolpe eller låsa den tillsammans med upp till tre andra cyklar. Kedjans tjocklek på 6 mm ger en hög nivå av skydd mot stöld. Särskilt praktiskt är att ramlåset, kedjelåset och batterilåset alla använder samma nyckel. Väskan är stadigt fäst vid sadeln och gör det enkelt att ta bort kedjelåset tack vare sin ergonomiska form och Fidlock-magnetlås. Observera: För mindre ramstorlekar kan den lägsta sadelpositionen vara oanvändbar när låsväskan är monterad.
+
559
SEK
Kiox 300

Kiox 300

Kiox 300-displayen är perfekt för sportiga cyklister: den visar mer än bara träningsdata och hjälper cyklister att optimera sin träning. Det är även möjligt att para ihop den med hjärtfrekvensmätare via Bluetooth. Kartfri navigation (endast i kombination med en smartphone) fulländar funktionerna i Kiox 300. Den kan intuitivt styras med LED-fjärrkontrollen på styret.
+
559
SEK
Multitinker- cargo front carrier

Lastbar hållare

Den främre lastbäraren för gods ger dig en större lastningsyta utan att ge avkall på komforten. Den bär upp till 8 kg utan ansträngning. Dina varor är väl skyddade från stötar och slag i lastbäraren på grund av att den är fastsatt på ramen och därmed drar nytta av cykelns fullständiga fjädring. Bungee-snören säkrar en sovsäck, en liten sportväska eller förnödenheter, till exempel.
+
559
SEK

Varianter

Multitinker Touring

Motor
Bosch Performance Line CX (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerTube 625 Horizontal
Display
Bosch Intuvia 100; Bosch Kiox 300*
Dämpare
Suntour Mobie 34 CGO Boost, 20", 80mm
Kraftöverföring / växel
Shimano Deore 10-S Linkglide
Pris från:
62899
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Multitinker Vario

Motor
Bosch Performance Line CX (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerTube 625 Horizontal
Display
Bosch Intuvia 100; Bosch Kiox 300*
Dämpare
Suntour Mobie 34 CGO Boost, 20", 80mm
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
68399
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.