Riese Muller logotyp

Nevo

Pris från
49 699
SEK
Som förmån*
632
SEK
Färger
* Netto per månad beräknat på bruttolöneavdrag 36 mån med 50 % skatt
Nevo imponerar med sin höga komfort och smidiga hantering tack vare sin låga insteg och dess distinkta design. Med dess integrerade batteri och kraftfulla motor  gör den till en riktig pärla för vardagsbruk. Även längre utflykter är enkla tack vare det  DualBattery-systemet (extra val) med upp till 1 125 Wh.

Om cykeln

Nevo imponerar med sin höga komfort och smidiga hantering tack vare sin låga insteg och dess distinkta design. Med dess integrerade batteri och kraftfulla motor  gör den till en riktig pärla för vardagsbruk. Även längre utflykter är enkla tack vare det  DualBattery-systemet (extra val) med upp till 1 125 Wh.

För vem?

Nevo är en sportig och exceptionellt bekväm cykel. Det är den ultimata högteknologiska step-through elcykeln designad för mångsidigt bruk. Den finns i flera varianter från 10-växlad, kedjedriven till elektrisk 14-växlad remdrift, men det de alla har gemensamt är en hög komfort och säkerhet.

No items found.

Vad säger experterna?

tums hjul
räckvidd
lättvikt
maxhastighet
antal växlar

1-2-3 så är den bärbar!

1
2
3
This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.
Sportig med lågt insteg
Sportig med lågt insteg

Se hur bekvämt sportigt kan vara

Oavsett om du cyklar, laddar eller låser upp den - Nevo ger dig en helt bekväm upplevelse. Bosch Performance Line CX-motorn med 85 Nm garanterar sportig acceleration, medan fjädringssadelstolpen ger en behaglig cykeltur. Det djupa insteget gör det enkelt att kliva på och av, och det påverkas inte ens om du väljer DualBattery-alternativet, eftersom det andra batteriet installeras på bäraren. Det vanliga batteriet kan tas bort genom att dra upp det i ett enda drag. Alternativt kan det laddas bekvämt direkt på cykeln med den lättillgängliga laddningskontakten.
Integrerad cockpit
Integrerad cockpit

Display

Vi har uppfunnit elcykelns cockpit på nytt: oavsett om du väljer den cockpiten med Kiox-display, Bosch SmartphoneHub eller Nyon-displayen, är alla tre alternativ perfekt integrerade i styret och har rena kabeldragningar. Cockpitens vinklingsbara styrstam kan anpassas för en bekväm eller sportigare sittställning. Standardutrustningen (Intuvia-display) är också den väldesignad och snyggt placerad.
Säkerhetsutrustning
Säkerhetsutrustning

Se och bli sedd

En korrekt, kraftfull strålkastare för din Nevo-modell ökar synligheten i vägtrafiken. Under dagen säkerställer dagljusfunktionen att du syns ännu bättre, medan det ljusa och jämnt upplysta området på kvällen visar vägen. Mötande trafik kommer ändå inte att bli bländad. Våra GT-modeller har också en helljusfunktion som säkerställer ännu större säkerhet och lyser upp vägen eller spåret framför dig i skogar eller ute på landsbygden. Och om du behöver stanna snabbt har Magura skivbromsar med valfritt ABS-system (för GT-modeller) en betydande bromskraft.
Individuell utrustning
Individuell utrustning

Klarar nästan allt

Den standardiserade bäraren med MIK-systemet möjliggör att korgar och väskor kan fästas snabbt och säkert. Du kan också transportera ytterligare bagage säkert till din destination med den rambaserade framlasterbäraren (med eller utan väska). Och om du ofta rör dig bortom asfalterade vägar kan du välja GX-alternativet med terrängdäck.
No items found.

Tillval för last

Heavy Duty Package

Heavy Duty Package

Klar för alla situationer och alla cyklister: Heavy Duty paketet innebär att din elcykel klarar av att hantera tyngre laster och har en tillåten totalvikt på upp till 160 kg. Styret, styrstammen och pedalerna är förstärkta och tillsammans med den bredare sadeln ger de mer stabilitet. Observera: Detta alternativ för GT-modeller är inte kompatibel med HS-modeller och GX-optionen.
+
559
SEK
Front carrier superdelite

Hållare fram

Att vara sportig när du är ute och rör på dig - och ändå ha med dig allt du behöver. Du kan säkra upp till 5 kg bagage på den främre bäraren, fäst på ramen och därför samfjädrande, perfekt skyddad mot stötar och slag. Bungee-snören säkrar en sovsäck, en liten sportväska eller proviant på plats på nolltid. Och du kommer att uppskatta din främre bagagebärare lika snabbt.
+
1109
SEK
Front carrier with bag

Hållare fram med väska

Fortsätt att röra dig och ha ändå allt med dig. Du kan säkra upp till 5 kg bagage på den främre bäraren, som är fastsatt på ramen och därmed drar nytta av cykelns fulla fjädring, vilket skyddar din last perfekt från stötar och stötar. Påsen erbjuder en volym på upp till 18 liter. Tack vare dragkedjan och rullstängningen är ditt gods perfekt skyddat mot smuts och regn. Påsen kan tas av snabbt och enkelt och blir en axelväska med hjälp av den medföljande remmen. Du kan säkert lagra mindre föremål i de två yttre fickorna utrustade med vattentäta dragkedjor. Strålkastaren är monterad på styret som standard, så att ljuset lyser upp vägen framför när du vrider styret. På begäran kan strålkastaren också monteras på den främre bagagebäraren. Denna alternativa monteringsposition garanterar också enastående belysning av vägen framför, tack vare den kraftfulla strålkastaren.
+
2209
SEK

Övriga tillval

Comfort kit

Comfort kit

Det perfekta alternativet för alla som vill cykla med större komfort: de klassiskt böjda styren och bredare sadel gör att du kan sitta bekvämt i en upprätt position.
+
0
SEK
GX option

GX option

Om du gillar att cykla med din elcykel off-road, så utrusta den enkelt med en förstklassig off-road paket. Suntour Aion luftfjädringsgaffel med 140 mm fjädring absorberar tillförlitligt stötar och kompenserar enkelt för ojämnhet på terrängen. De solida däckpiggarna av Schwalbe Johnny Watts däcken garanterar enastående grepp, särskilt vid kurvtagning. De breda VP 538 platta pedalerna ger grepp för dina fötter. Den sportiga sadeln och den justerbara X-Fusion Manic sadelstolpen gör off-road cykling till en absolut glädje.
+
559
SEK
Ytterligare lås med väska

Ytterligare lås med väska

Det robusta Abus-kedjelåset, tillsammans med Abus Shield-ramlåset, ger dubbelt skydd för din elcykel. Den 130 cm långa kedjan är låst på ramlåset och du kan snabbt låsa fast din cykel vid närmaste lyktstolpe eller låsa den tillsammans med upp till tre andra cyklar. Kedjans tjocklek på 6 mm ger en hög nivå av skydd mot stöld. Särskilt praktiskt är att ramlåset, kedjelåset och batterilåset alla använder samma nyckel. Väskan är stadigt fäst vid sadeln och gör det enkelt att ta bort kedjelåset tack vare sin ergonomiska form och Fidlock-magnetlås. Observera: För mindre ramstorlekar kan den lägsta sadelpositionen vara oanvändbar när låsväskan är monterad.
+
559
SEK
Kiox cockpit

Kiox cockpit

Kiox-displayen är perfekt integrerad i cykelns cockpit: den interna kabeldragningen ger ett snyggt och minimalistisk utseende. Den justerbara vinkeln på styrstammen låter dig välja mellan en sportigare eller mer upprätt sittställning. Kiox-displayen inkluderar olika träningslägen och är perfekt att använda med taktila tryckpunkter på kontrollenheten. Pulsmätare kan kopplas samman via Bluetooth. Det rep-tåliga Gorilla-glaset gör den lilla Kiox-displayen exceptionellt robust. Kartfri navigering (endast i samband med en smartphone) kompletterar funktionerna i Kiox.
+
1659
SEK
SmartphoneHub cockpit

SmartphoneHub cockpit

Bosch SmartphoneHub och den kostnadsfria appen gör din smartphone till en E-Bike-display som kombinerar smart navigering med live-väder, fitness-data och mycket mer. Din smartphones standardfunktioner är perfekt integrerade och kan styras från styret. Bosch SmartphoneHub är lika perfekt integrerad i den snygga minimalistiska cockpit med intern kabeldragning och justerbar stamvinkel. Och om du lämnar din smartphone hemma, visar den permanent fastsatta displayen också de viktigaste riddata. Observera: Detta alternativ är inte kompatibelt med rohloff och HS-modeller.
+
1659
SEK
Nevo 625 Wh

625 Wh

+
2209
SEK
Nyon cockpit

Nyon cockpit

Nyon-displayen är perfekt integrerad i cockpit: den interna kablaget skapar en snygg, minimalistisk utseende. Den justerbara vinkeln på stammen låter dig välja mellan en sportigare eller mer upprätt sittställning. Nyon-displayen säkerställer att du är fullt ansluten och idealiskt utrustad med navigering för varje tur eller daglig åktur. Färgskärmen, med sin intuitiva touchfunktion, är mycket enkel att använda och, tack vare att den är robust och lättläst, garanterar att du når din destination i alla väderförhållanden. Användargränssnittet kan anpassas efter dina behov.
+
3309
SEK
DualBattery 1000

DualBattery 1000

DualBattery-tekniken, perfekterad av Riese & Müller, garanterar dubbelt så lång räckvidd eller betydligt högre klättringskapacitet, färre laddningsuppehåll och längre cykelglädje. Med tillgängliga 1 000 Wh kan helt nya destinationer nås och du behöver inte längre oroa dig för räckvidden i din dagliga rutin.
+
11039
SEK
DualBattery 1125

DualBattery 1125

DualBattery Technology perfekterad av Riese & Müller garanterar dubbelt så lång räckvidd eller mycket högre klättringsförmåga, färre laddningspauser och längre cykelglädje. Med 1 125 Wh tillgängliga kan helt nya destinationer nås och du behöver inte längre oroa dig för räckvidden i din dagliga rutin.
+
13239
SEK

Varianter

Nevo touring

Motor
Bosch Performance Line CX (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 500 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/625Wh*
Display
Bosch Intuvia; Bosch Kiox*; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
Suntour XCR32, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Shimano Deore XT Shadow+, 11-speed
Pris från:
49699
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Nevo GT touring

Motor
Bosch Performance Line CX (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 500 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/625Wh*
Display
Bosch Intuvia; Bosch Kiox*; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour Mobie 34, Air, tapered, 100mm; SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black*
Kraftöverföring / växel
Shimano Deore XT Shadow+, 11-speed
Pris från:
52999
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Nevo vario

Motor
Bosch Performance Line CX (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 500 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/625Wh*
Display
Bosch Intuvia; Bosch Kiox*; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
Suntour XCR32, tapered, black
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
54099
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Nevo GT vario

Motor
Bosch Performance Line CX (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 500 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/625Wh*
Display
Bosch Intuvia; Bosch Kiox*; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour Mobie 34, Air, tapered, 100mm; SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black*
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
57399
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Nevo touring HS

Motor
Bosch Performance Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 500 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/625Wh*
Display
Bosch Intuvia; Bosch Kiox*; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour Aion, Air, tapered, 100mm
Kraftöverföring / växel
Shimano SLX, 11-speed; Shimano Deore, 11-speed*
Pris från:
58499
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Nevo GT touring HS

Motor
Bosch Performance Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 500 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/625Wh*
Display
Bosch Intuvia; Bosch Kiox*; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour Mobie 34, Air, tapered, 100mm; SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black*
Kraftöverföring / växel
Shimano Deore XT Shadow+, 11-speed
Pris från:
59599
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Nevo GT automatic

Motor
Bosch Performance Line CX (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 500 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/625Wh*
Display
Bosch Intuvia; Bosch Kiox*; Bosch Nyon*
Dämpare
SR Suntour Mobie 34, Air, tapered, 100mm; SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black*
Kraftöverföring / växel
Enviolo Automatiq Pro
Pris från:
61299
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Nevo vario HS

Motor
Performance Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 500 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/625Wh*
Display
Bosch Intuvia; Bosch Kiox*; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour Aion, Air, tapered, 100mm
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
62899
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Nevo GT vario HS

Motor
Bosch Performance Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 500 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/625Wh*
Display
Bosch Intuvia; Bosch Kiox*; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
SR Suntour Mobie 34, Air, tapered, 100mm; SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black* Headset
Kraftöverföring / växel
Enviolo grip shift Twist Display Pure, continuous
Pris från:
63999
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Nevo GT rohloff

Motor
Bosch Performance Line CX (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 500 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/625Wh*
Display
Bosch Intuvia; Bosch Kiox*; Bosch Nyon*
Dämpare
SR Suntour Mobie 34, Air, tapered, 100mm; SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black*
Kraftöverföring / växel
Rohloff E14 electronic shifter
Pris från:
75599
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Nevo GT rohloff HS

Motor
Bosch Performance Line Speed (Gen4)
Batteri
Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 500 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 625 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/625Wh*
Display
Bosch Intuvia; Bosch Kiox*; Bosch Nyon*
Dämpare
SR Suntour Mobie 34, Air, tapered, 100mm; SR Suntour XCR32 27,5", Air, tapered, black*
Kraftöverföring / växel
Rohloff E14 electronic shifter
Pris från:
79999
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.