Riese Muller logotyp

Packster 70

Pris från
79 499
SEK
Som förmån*
1 492
SEK
Färger
* Netto per månad beräknat på bruttolöneavdrag 36 mån med 50 % skatt
Packster 70 gör livet lättare. Oavsett om du behöver transportera tre barn eller en stor mängd veckohandling - denna familjevänliga elcykel transporterar allt säkert. Du kan inte undgå att imponeras av dess lätthanterlighet, säkra köregenskaper och miljövänliga material. Och tack vare att du kan justera sadeln och styret kan höjden justeras för olika cyklister på några sekunder.

Om cykeln

Packster 70 gör livet lättare. Oavsett om du behöver transportera tre barn eller en stor mängd veckohandling - denna familjevänliga elcykel transporterar allt säkert. Du kan inte undgå att imponeras av dess lätthanterlighet, säkra köregenskaper och miljövänliga material. Och tack vare att du kan justera sadeln och styret kan höjden justeras för olika cyklister på några sekunder.

För vem?

Den här cykeln har den Riese & Müllers största frontlåda, en cykel designad för familjen och ett liv i stan - veckohandla eller transportera upp till 3 barn (eller en vuxen) utan problem. Packster 70 kan användas för att transportera en rad olika laster tack vare dess bruttovikt på 200 kg. Nytt för 2023 är möjligheten att välja till bakdämpare (Control Technology), vilket gör detta till en oerhört smidig elcykel även om vägen är lite ojämn. Dess mångsidiga användning, tillsammans med dess låga tyngdpunkt och lilla svängradie, gör att vi här har en elektrisk cargocykel som är praktisk och lätt att köra trots sin storlek.

No items found.

Vad säger experterna?

tums hjul
räckvidd
lättvikt
maxhastighet
antal växlar

1-2-3 så är den bärbar!

1
2
3
This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.
Säker transport av barn
Säker transport av barn

Ett ansvarsfullt val lämpligt även för yngre

Det finns plats för upp till tre barn i den 100% återvinningsbara EPP-lådan som produceras med nollutsläpp. Och deras säkerhet är högsta prioritet: barnstolarna har alla 5-punktsbälten, medan sidokollisionsskyddet ger enastående säkerhet i stadstrafik och den centrala räcket fungerar som ett grepphandtag. Valbara tillbehör, såsom barnöverdrag eller presenning, produceras på ett resurseffektivt sätt, och barnstolarna är tillverkade av 100% återvunnet material. Så nu kan du transportera dina barn utan oro.
Flexibel lasttransport
Flexibel lasttransport

Rätt lösning för alla transportuppgifter

Med grundutrustning ger Packster 70 en lastutrymme på upp till 240 liter tack vare dess låga lastgolv. Med det valfria Cargo Carry Systemet kan den stötdämpande och isolerande EPP-lådan anpassas till vilket transportprojekt som helst. Oavsett om du behöver en plan lastyta, säker transport för standard Euro-boxar eller förvaringsutrymme för mindre objekt - Cargo Carry Systemet skyddar din last tack vare mångsidiga element och olika justeringsalternativ. Du kan till och med transportera upp till ca 375 liter, säkert förseglade, med det valfria höga lådblocket.
Säker hantering
Säker hantering

Enkel och säker genom vardagen

Oavsett om du cyklar eller parkerar, kliver på och av eller lastar – med sin låga tyngdpunkt och otaliga detaljer är Packster 70 otroligt enkel att använda vid alla tillfällen. Dess lilla svängradie gör den idealisk för att cykla och manövrera på trånga ytor. Kombinationen av högpresterande strålkastare med dagljus och väl fördelade reflexer garanterar att du kan se och bli sedd. Tektro skivbromsar ser till att du kan bromsa och stanna säkert även när du bär tunga laster. Det valfria Control Technology-paketet och alla fördelar med full fjädring ger ännu mer cykelglädje: optimal komfort, maximal säkerhet, exceptionell väggrepp och de allra bästa cykeldynamiken.
Justerbar sittställning
Justerbar sittställning

Byt enkelt förare

Den höjdjusterbara sadeln och stammen låter dig justera sittställningen på Packster 70 till olika kroppshöjder från 1,50 m till 2,00 m på ett ögonblick, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för familjelivet och en flexibel ersättning för din bil.
No items found.

Tillval för last

Lock for glove compartment

Lås för handsfacket

Handsksfacket med lås gör det möjligt att säkert förvara små föremål. Låset använder samma nyckel som batterilåset och Abus-ramlåset och ersätter den vanliga magnetiska stängningen.
+
329
SEK
Packster 70- Presenning

Vattenavvisande presenning

Vi rekommenderar stark, vattentät presenning för att skydda din last från smuts och regn. Det kommer att möjliggöra att du får din last till sin destination ren och torr oavsett väder, medan barn kan åka med presenningen halvt eller helt rullad tillbaka tack vare de flexibla justeringsalternativen.
+
889
SEK
packster 70- Platt låsbart lock

Platt låsbart lock

Den platta, låsbara låda locket tillåter dig att skydda transportgods med en volym på upp till 240 L mot vind och väder. Det fällbara polypropylen locket gör det lätt att lasta och lossa.
+
1879
SEK
Packster 70- Fraktsystem

Fraktsystem

Med sina mångsidiga polypropylenkomponenter gör Cargo Carry System det möjligt att säkert transportera laster av olika storlekar. Beroende på dina behov har du möjlighet till en platt lastyta, förvaringsutrymme i botten av EPP-lådan, upp till tre lastfack och ett säkringselement för standard Euro-boxar med två sidofickor för mindre föremål. Vid högre belastning kan lasten säkras med ytterligare remmar genom fyra öglor.
+
1879
SEK
Packster 70- två barnplatser

Två barnplatser

Den dubbla barnsitsen med justerbar sitt- och liggställning rymmer två barn. Fem-punktsbälten garanterar maximal säkerhet. Våra barnsäten är tillverkade av 100% återvunnet material. Som alternativ kan du transportera större laster genom att fälla upp sittyta på den dubbla barnsitsen. Observera nationella regler för transport av barn på cyklar innan användning.
+
2209
SEK
Packster 70- Dubbel barnsits och bagagehylla framför.

Dubbel barnsits och bagagehylla framför.

Den dubbla barnsitsen med justerbar sitt- och sovposition rymmer två barn. Fem-punktsbälten garanterar maximal säkerhet. Våra barnsäten är tillverkade av 100% återvunnet material. Den främre lasthållaren erbjuder maximal förvaringsutrymme. När den är nedfälld kan du transportera bagage upp till storleken på en vattenlåda och säkra det med öglor och andra fästmöjligheter med extra remmar. Alternativt kan lasthållaren också användas som bord för dina barn med utrymme under för deras fötter. När den är uppfälld skapas ett bagageutrymme, vars gummiband säkert fäster smalare föremål, som axelväskor, på plats. Den medföljande 47-literslådan passar perfekt på lasthållaren eller i en shoppingvagn och är idealisk för din veckohandling tack vare dess livsmedelssäkra och återvinningsbara PP-design. Alternativt kan du transportera större laster genom att fälla upp sittplatsen på den dubbla barnsitsen. Observera nationella regler för transport av barn på cyklar innan du använder produkten.
+
2869
SEK
High box cover

Högt låsbart lock.

Den höga, låsbara boxlocket tillverkat av EPP gör det möjligt för dig att transportera gods med maximalt skydd och en volym på upp till cirka 375 L. Trots den höga volymen är lastning och lossning fortfarande enkelt tack vare den låga lasthöjden.
+
3309
SEK
Packster 70- Barnskydd

Barnskydd

Året-runt-skyddet hjälper mot vind, regn, snö och solsken under alla säsonger. Dess höjd kan justeras beroende på positionen av styret. Den praktiska funktionen med partiell öppning och extra solskydd ger skugga och behaglig svalka under sommaren.
+
3309
SEK
Packster 70- dubbla barnsäten med nackstöd

Dubbla barnsäten med nackstöd

Den dubbla barnsitsen med justerbar sitt- och sovposition rymmer två barn. Fem-punktsbälten garanterar maximal säkerhet. Våra barnsäten är tillverkade av 100% återvunnet material. Den kontinuerliga nackstödet med lutande sidor garanterar att ditt barn sitter bekvämt - även när det sover. Nackstödet kan fällas ner i lådan vid behov. Alternativt kan du transportera större laster genom att fälla upp sittplatsen på den dubbla barnsitsen. Observera nationella bestämmelser för transport av barn på cyklar innan användning.
+
3309
SEK
Packster 70- Tre barnplatser

Tre barnplatser

Den dubbla barnsitsen med justerbar sitt- och sovposition tillsammans med en bakåtvänd enkel sits framtill gör det möjligt att transportera upp till tre barn. Fem-punktsbälten säkerställer maximal säkerhet. Våra barnsäten är tillverkade av 100% återvunnet material. Alternativt kan sitsdelen på den tredje barnsitsen vikas bakåt för att skapa en separat bagageutrymme. För ännu mer förvaringsutrymme kan sitsdelarna på den dubbla barnsitsen vikas uppåt bakåt och de på den tredje barnsitsen framåt. Observera nationella bestämmelser för transport av barn på cyklar innan användning.
+
3318
SEK

Övriga tillval

Comfort kit

Comfort kit

Det perfekta alternativet för alla som vill cykla med större komfort: de klassiskt böjda styren och bredare sadel gör att du kan sitta bekvämt i en upprätt position.
+
0
SEK
Pannier rack

Hållare bak

Den minimalistiska pakethållaren är idealisk för att fästa paketväskor som väger upp till 5 kg vardera. Bak- och bromsljusen är diskret integrerade. Designprincipen "Form följer funktion" har utförts exceptionellt väl med pakethållaren.
+
0
SEK
GX option

GX option

Om du gillar att cykla med din elcykel off-road, så utrusta den enkelt med en förstklassig off-road paket. Suntour Aion luftfjädringsgaffel med 140 mm fjädring absorberar tillförlitligt stötar och kompenserar enkelt för ojämnhet på terrängen. De solida däckpiggarna av Schwalbe Johnny Watts däcken garanterar enastående grepp, särskilt vid kurvtagning. De breda VP 538 platta pedalerna ger grepp för dina fötter. Den sportiga sadeln och den justerbara X-Fusion Manic sadelstolpen gör off-road cykling till en absolut glädje.
+
559
SEK
Ytterligare lås med väska

Ytterligare lås med väska

Det robusta Abus-kedjelåset, tillsammans med Abus Shield-ramlåset, ger dubbelt skydd för din elcykel. Den 130 cm långa kedjan är låst på ramlåset och du kan snabbt låsa fast din cykel vid närmaste lyktstolpe eller låsa den tillsammans med upp till tre andra cyklar. Kedjans tjocklek på 6 mm ger en hög nivå av skydd mot stöld. Särskilt praktiskt är att ramlåset, kedjelåset och batterilåset alla använder samma nyckel. Väskan är stadigt fäst vid sadeln och gör det enkelt att ta bort kedjelåset tack vare sin ergonomiska form och Fidlock-magnetlås. Observera: För mindre ramstorlekar kan den lägsta sadelpositionen vara oanvändbar när låsväskan är monterad.
+
559
SEK
Packster 70 625 Wh (redo för dubbla batterier)

625 Wh (redo för dubbla batterier)

Bosch 625 Wh batteriet (DualBattery ready) möjliggör att en extra PowerTube 625-batteri kan eftermonteras. DualBattery-tekniken som är utvecklad av Riese & Müller garanterar dubbla räckvidden eller högre klättringsförmåga, färre laddningspauser och längre cykelglädje. Med totalt 1 250 Wh tillgängligt kan helt nya destinationer nås och du behöver inte längre oroa dig för räckvidden i din dagliga rutin.
+
1109
SEK
Packster- Carrier (for Control Technology Package)

Pakethållare (Control Technology Package)

Om det främre förvaringsutrymmet inte räcker till finns alltid möjligheten att välja till en bärare. Det är perfekt för att fästa packväskor och är därför idealiskt för längre cykelturer. Bäraren kan bära upp till 15 kg vikt. Eftersom den är säkrad direkt på ramen så drar den också nytta av fjädringen tack vare Control Technology.
+
1439
SEK
Packster- SmartphoneHub

SmartphoneHub

Bosch SmartphoneHub och den kostnadsfria appen förvandlar din smartphone till en display som kombinerar funktionerna smart navigation med live-väder, fitnessdata och mycket mer. Andra tjänster och appar på din smartphone, såsom musikuppspelning, kan styras samtidigt. Men det fungerar också utan mobiltelefon: i detta fall visar en display integrerad i cockpit nyckelridningsdata. Observera: Denna funktion är inte kompatibel med rohloff- och HS-modeller.
+
1659
SEK
Nyon cockpit

Nyon cockpit

Nyon-displayen är perfekt integrerad i cockpit: den interna kablaget skapar en snygg, minimalistisk utseende. Den justerbara vinkeln på stammen låter dig välja mellan en sportigare eller mer upprätt sittställning. Nyon-displayen säkerställer att du är fullt ansluten och idealiskt utrustad med navigering för varje tur eller daglig åktur. Färgskärmen, med sin intuitiva touchfunktion, är mycket enkel att använda och, tack vare att den är robust och lättläst, garanterar att du når din destination i alla väderförhållanden. Användargränssnittet kan anpassas efter dina behov.
+
3309
SEK
Packster 70 -Dubbla batterier 1250

Dubbla batterier 1250 Wh

DualBattery-tekniken som gjorts i perfektion av Riese & Müller garanterar dubbelt så lång räckvidd, färre laddpauser och längre cykelglädje. Med de nu tillgängliga 1 250 Wh kan helt nya mål nås och du behöver inte längre oroa dig för räckvidden i din dagliga rutin.
+
4419
SEK
Performance package

Performance package

Performance Package består av prestandabromsar och lampor samt en stötdämpande sadelstolpe som ger dig ännu mer cykelglädje. Tektro TRP C 2.3 lastbromsen klarar av extrema och konstanta belastningar och ger stor stabilitet och minskat slitage. Supernova M99 Mini Pro-strålkastaren erbjuder de bästa ljusförhållandena, medan Supernova M99 Tail Light med bromsljus garanterar maximal säkerhet. Den stötdämpande sadelstolpen absorberar vibrationer och stötar och hjälper till att säkerställa en bekväm cykeltur.
+
5519
SEK
Control Technology Package

Control Technology Package

Paketet Control Technology, som består av en fjädrande bakgaffel, prestandabromsar och belysning, ger maximal cykelglädje och ultimat komfort. Vibrationer och hårda stötar utjämnas enkelt tack vare den perfekt samordnade fullfjädringen av bakre svänghjulet. Tektro TRP C 2.3 lastbromsen kan tåla konstanta belastningar och ger stor stabilitet och minskat slitage. Supernova M99 Mini Pro-strålkastaren ger de bästa belysningsförhållandena: övergången till helljus garanterar en synlighetsnivå som annars bara är känd med bilar, särskilt i skogen och utanför staden, medan Supernova M99 Tail Light med bromsljus garanterar maximal säkerhet.
+
11039
SEK

Varianter

Packster 70 Family

Motor
Cargo Line Cruise (Gen4)
Batteri
Bosch PowerTube 500 Vertical, 36 V, 13,4 Ah/500Wh
Display
Bosch Purion
Dämpare
Suntour Mobie 34 CGO Boost, 20", 80mm
Kraftöverföring / växel
Shimano Deore, 10-växlad
Pris från:
79499
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Packster 70 Touring

Motor
Bosch Cargo Line Cruise (Gen4)
Batteri
Bosch PowerTube 625 Vertical, 36 V, 16,7 Ah/625Wh ( 2x )
Display
Bosch Purion; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
Suntour Mobie 34 CGO Boost, 20", 80mm
Kraftöverföring / växel
Shimano Deore XT, 11-växlad
Pris från:
82799
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Packster 70 vario

Motor
Bosch Cargo Line Cruise (Gen4)
Batteri
Bosch PowerTube 625 Vertical, 36 V, 16,7 Ah/625Wh ( 2x )
Display
Bosch Purion; Bosch Nyon*; Bosch SmartphoneHub*
Dämpare
Suntour Mobie 34 CGO Boost, 20", 80mm
Kraftöverföring / växel
Enviolo 380, continuous hub gear, belt drive
Pris från:
89399
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Packster 70 automatic

Motor
Bosch Cargo Line Cruise (Gen4)
Batteri
Bosch PowerTube 625 Vertical, 36 V, 16,7 Ah/625Wh ( 2x )
Display
Bosch Intuvia; Bosch Nyon*
Dämpare
Suntour Mobie 34 CGO Boost, 20", 80mm
Kraftöverföring / växel
Enviolo automatiq, automatic gear, belt drive
Pris från:
93799
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.