Riese Muller logotyp

Transporter2 65

Pris från
66 199
SEK
Som förmån*
896
SEK
Färger
* Netto per månad beräknat på bruttolöneavdrag 36 mån med 50 % skatt
Transporter2 65 är lastcyklarnas all-arounder. Oavsett om du transporterar barnen runt stan eller transporterar laster genom staden, du kan lösa det mesta med denna elcykel. Med sin kraftfulla Bosch Performance Line-motor och underhållsfria remdrift är Transporter2 65 det perfekta valet för att röra sig bekvämt i staden.

Om cykeln

Transporter2 65 är lastcyklarnas all-arounder. Oavsett om du transporterar barnen runt stan eller transporterar laster genom staden, du kan lösa det mesta med denna elcykel. Med sin kraftfulla Bosch Performance Line-motor och underhållsfria remdrift är Transporter2 65 det perfekta valet för att röra sig bekvämt i staden.

För vem?

Perfekt för dig som vill börja leva ett mobilit liv - med många möjliga tillval (hundkit, barnsäten, överdrag, etc) formar du den här cargocykeln efter dina behov.

No items found.

Vad säger experterna?

tums hjul
räckvidd
lättvikt
maxhastighet
antal växlar

1-2-3 så är den bärbar!

1
2
3
This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.
Säker transport av barn
Säker transport av barn

Bara kliv in och åk

Du kan enkelt och säkert transportera upp till två barn med den 100% återvinningsbara PP-lådan och det dubbla barnsätet med fem-punktsbälten. Sidodörren på lådan gör det lätt att kliva i och ur, medan fotutrymmet garanterar en bekväm sittställning - och kan också användas som separat förvaringsutrymme för väskor och shopping. Alternativt kan du ta med din fyrbenta vän med det valfria hundkitet - som sitter bekvämt och väl säkrad.
Flexibel lasttransport
Flexibel lasttransport

Ledtråden finns i namnet

Transportören 65 anpassar sig perfekt till dina transportplaner. Dessa lastpallar är en idealisk lösning för alla som behöver flexibilitet när de är ute och reser: lådor och skrymmande gods kan enkelt fästas på olika surrningspunkter - och surrningsremmarna kan förvaras i det låsbara handskfacket när de inte används. Alternativt ger lådan ett slutet lastutrymme, medan det valfria presenningsskyddet skyddar din last från vind och väder.
Kolfiberremdrift
Kolfiberremdrift

Pålitlig och underhållsfri cykling

Du kommer alltid att vara bekymmersfri när du åker på Transporter 65, tack vare dess kontinuerliga Enviolo 380 navväxel och kolfiberremdrift. Det är mycket enkelt att använda med en twist shift-grepp som möjliggör smidiga växelbyten utan hopp. Den låga vevlagerhöjden gör det otroligt lätt att kliva på och av, medan centrumstödet med sina stödjande hjälpmedel ser till att Transporter 65 också kan parkeras enkelt - även när den är tungt lastad.
Justering av sittställning
Justering av sittställning

Byt förare med lätthet

No items found.

Tillval för last

Transporter2 65: Vattenavvisande presenning

Vattenavvisande presenning

Den robusta presenningen är tillverkad av 100% återvunnen polyester, vilket döljer din last och skyddar den från smuts och regn. När presenningen inte behövs, rulla helt enkelt upp den och lås den framifrån.
+
559
SEK
Transporter2 65- Hundkit

Hundkit

Hundkit-alternativet är endast tillgängligt i samband med "Box"-alternativet.
+
779
SEK
Transporter2 65- Dubbla barnsäten

Dubbla barnsäten

Två bekväma barnsäten för två barn. 5-punktsbälten garanterar maximal säkerhet och kan positioneras på olika höjder för att säkerställa att barn i olika åldrar kan sitta bekvämt. Sätesmaterialet är extremt robust och kan enkelt rengöras med vatten. Standard fotstöd ger barnen en bekväm sittställning eller kan också användas som extra förvaringsutrymme (rymmer cirka 15 liter). Observera nationella regler för transport av barn på cyklar innan du använder detta.
+
1329
SEK
Transporter2 65- Barnskydd

Barnskydd

Alternativet för "Child cover" är inte tillgängligt med alternativet "Boards".
+
2759
SEK
Transporter2 65- Låda

Låda

Lådan är tillverkad av ultrarobust polypropen och är 100% återvinningsbar. En praktisk dörr på vänster sida som bara kan öppnas utifrån gör det lättare för barn eller en hund att kliva på eller av cykeln. Det finns plats för tre lådor med vatten om inga barnsäten är monterade, och två om barnsäten är monterade.
+
3309
SEK

Övriga tillval

Kiox 300

Kiox 300

Kiox 300-displayen är perfekt för sportiga cyklister: den visar mer än bara träningsdata och hjälper cyklister att optimera sin träning. Det är även möjligt att para ihop den med hjärtfrekvensmätare via Bluetooth. Kartfri navigation (endast i kombination med en smartphone) fulländar funktionerna i Kiox 300. Den kan intuitivt styras med LED-fjärrkontrollen på styret.
+
559
SEK
Transporter2- Ytterligare kedjelås med väska

Ytterligare kedjelås med väska

Det robusta Abus-kedjelåset ger dubbelt så mycket säkerhet för din E-cykel tillsammans med Abus Shield-ramlåset. Den 130 cm långa kedjan hakas fast på ram-låset och du kan snabbt låsa fast din cykel vid närmaste lyktstolpe eller låsa ihop den med upp till tre andra cyklar. Kedjans tjocklek på 6 mm garanterar hög stöldskyddsnivå. Särskilt praktiskt: ram-låset, kedjelåset och batterilåset använder alla samma nyckel. Väskan sitter fast på sadeln och möjliggör snabb och enkel borttagning av kedjelåset tack vare dess ergonomiska form och Fidlock magnetiska stängning.
+
559
SEK
Transporter2 - pakethållare

Pakethållare

En bärare, praktiskt taget oändliga möjligheter: MIK-systemet från Basil är baserat på en solid och stabil adapterplatta till vilken otaliga typer av pakethållare, korgar och cykelaccessoarer (även en hundkorg!) kan klickas snabbt, säkert och stabilt. Ett allt större antal trendiga och praktiska bagageutrustningar säkerställer att varje krav uppfylls. Tillbehör kan köpas från din återförsäljare.
+
889
SEK
Transporter2 65- Batteri 725 Wh

Batteri 725 Wh

+
3309
SEK

Varianter

Transporter2 65 vario

Motor
Bosch Performance Line (smart system)
Batteri
Akku Bosch PowerPack Frame 545; Akku Bosch PowerPack Frame 725*
Display
Bosch Intuvia 100; Bosch Kiox 300*
Dämpare
SR Suntour Mobie A32, 20", 50mm
Kraftöverföring / växel
Enviolo 380, continuous hub gear, belt drive
Pris från:
66199
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.