Riese Muller logotyp

Transporter2 85

Pris från
68 399
SEK
Som förmån*
931
SEK
Färger
* Netto per månad beräknat på bruttolöneavdrag 36 mån med 50 % skatt
Transporter2 85 - Transportera säkert större laster och gods. Med den här rejäla lastcykeln tar dig alltid bekymmersfritt fram, den har en kraftfull Bosch Performance Line-motor och underhållsfri remdrift. Det finns många tillbehör allt för att du ska kunna transportera skrymmande varor eller mindre föremål.

Om cykeln

Transporter2 85 - Transportera säkert större laster och gods. Med den här rejäla lastcykeln tar dig alltid bekymmersfritt fram, den har en kraftfull Bosch Performance Line-motor och underhållsfri remdrift. Det finns många tillbehör allt för att du ska kunna transportera skrymmande varor eller mindre föremål.

För vem?

Den här cargocykeln är stor nog för olika yrkesutövare att ta med sig sin utrustning, här kan du lasta mycket!

No items found.

Vad säger experterna?

tums hjul
räckvidd
lättvikt
maxhastighet
antal växlar

1-2-3 så är den bärbar!

1
2
3
This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.
Stor lastyta
Stor lastyta

Tillräckligt med utrymme och frihet.

Transportören 85 anpassar sig perfekt till dina transportplaner. Brädorna är en idealisk lösning för alla som behöver flexibilitet när de är ute och reser: lådor och skrymmande gods kan enkelt fixeras på olika surrningspunkter - och surrningsremmarna kan förvaras i det låsbara handskfacket när de inte används. Och tack vare sin långa lastyta kan din Transporter 85 ta med dig (nästan) allt.
Låda med lock
Låda med lock

Transportmirakel

Transportören 85 levereras med en lastutrymme på 87,5 cm i längd och 70 cm i bredd. Den platta boxlocket låter dig bära upp till cirka 375 liter säkert och stängt säkert, medan det höga boxlocket låter dig transportera upp till 465 liter. Två gasfjädrar gör att du kan öppna och stänga boxlocken med lätthet och även hålla boxlocken öppna vid lastning. Som en extra bonus kan du också transportera små föremål separat i en särskild fack i basen av boxen.
Kolfiber remdrift
Kolfiber remdrift

Pålitlig och med lågt underhåll

Du kommer alltid att vara bekymmersfri när du åker Transporter 85, tack vare dess kontinuerliga Enviolo 380 navväxel och kolfiberremdrift. Det är mycket enkelt att använda med ett twist shift-grepp som möjliggör smidiga växlingar utan hopp. Den låga vevlagerhöjden gör det otroligt lätt att kliva på och av, medan mittenstödet med sina stöd hjälper till att säkerställa att Transporter 85 också kan parkeras enkelt - även när den är tungt lastad.
JustErbar sittställning
JustErbar sittställning

Byt enkelt förare

Den höjdjusterbara sadeln och stammen gör att du kan justera sittställningen på Transporter 85 till olika kroppshöjder från 1,50 m till 2,00 m på ett ögonblick. Detta gör den till den perfekta cykeln för vardagslivet och ett mångsidigt alternativ till en bil.
No items found.

Tillval för last

Transporter2 85-Låda med platt lock

Låda med platt lock

Transportören med en platt låda har en basyta på 87 x 70 cm och rymmer 375 liter. Två gasfjädrar gör att den låsbara lådan kan öppnas och stängas lätt. Ett fack med lock (som rymmer cirka 15 liter, icke-låsbart) under lastytan ger utrymme att förvara mindre föremål, som surrningsband.
+
7729
SEK
Transporter2 85- Låda med högt lock

Låda med högt lock

Transportören med hög låda har en basyta på 87 x 70 cm och rymmer 465 liter. Två gasfjädrar gör att den låsbara lådan kan öppnas och stängas med lätthet. Ett fack med lock (som rymmer cirka 15 liter, ej låsbart) under lastytan ger utrymme att förvara mindre föremål, såsom surrningsband.
+
8279
SEK
Transporter2 85- Verktygslåda

Verktygslåda

Den låsbara verktygslådan tillverkad av väderbeständig polypropen rymmer 250 liter och har en modern hexagonstruktur. Materialet är extremt robust och tillverkat av 100% återvunnen plast. Dess kantskydd med tätning av gummi förhindrar vatten från att tränga in i lådan, medan gasfjädrar gör det lättare att öppna och stänga den.
+
14349
SEK

Övriga tillval

Kiox 300

Kiox 300

Kiox 300-displayen är perfekt för sportiga cyklister: den visar mer än bara träningsdata och hjälper cyklister att optimera sin träning. Det är även möjligt att para ihop den med hjärtfrekvensmätare via Bluetooth. Kartfri navigation (endast i kombination med en smartphone) fulländar funktionerna i Kiox 300. Den kan intuitivt styras med LED-fjärrkontrollen på styret.
+
559
SEK
Transporter2- Ytterligare kedjelås med väska

Ytterligare kedjelås med väska

Det robusta Abus-kedjelåset ger dubbelt så mycket säkerhet för din E-cykel tillsammans med Abus Shield-ramlåset. Den 130 cm långa kedjan hakas fast på ram-låset och du kan snabbt låsa fast din cykel vid närmaste lyktstolpe eller låsa ihop den med upp till tre andra cyklar. Kedjans tjocklek på 6 mm garanterar hög stöldskyddsnivå. Särskilt praktiskt: ram-låset, kedjelåset och batterilåset använder alla samma nyckel. Väskan sitter fast på sadeln och möjliggör snabb och enkel borttagning av kedjelåset tack vare dess ergonomiska form och Fidlock magnetiska stängning.
+
559
SEK
Transporter2 - pakethållare

Pakethållare

En bärare, praktiskt taget oändliga möjligheter: MIK-systemet från Basil är baserat på en solid och stabil adapterplatta till vilken otaliga typer av pakethållare, korgar och cykelaccessoarer (även en hundkorg!) kan klickas snabbt, säkert och stabilt. Ett allt större antal trendiga och praktiska bagageutrustningar säkerställer att varje krav uppfylls. Tillbehör kan köpas från din återförsäljare.
+
889
SEK
725 Wh batteri

725 Wh batteri

Uppgraderat batteri till 725 Wh för längre räckvidd
+
3309
SEK

Varianter

Transporter2 85 vario

No items found.
Motor
Batteri
Display
Dämpare
Kraftöverföring / växel
Pris från:
68399
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.