Riese Muller logotyp

Urban Arrow Shorty

Pris från
54 999
SEK
Som förmån*
717
SEK
Färger
* Netto per månad beräknat på bruttolöneavdrag 36 mån med 50 % skatt
En cargocykel som inte är som andra - här rymmer du massor utan att göra avkall på den vanliga cykelns storlek. Du manövrer enkelt genom stan, med en hund, barn eller mat i lastutrymmet.

Om cykeln

En cargocykel som inte är som andra - här rymmer du massor utan att göra avkall på den vanliga cykelns storlek. Du manövrer enkelt genom stan, med en hund, barn eller mat i lastutrymmet.

För vem?

För dig som vill ha en liten cargobike. Smidig, mångsidig och kraftfull - Shorty är ett utmärkt alternativ för att transportera gods. Med en längd som är ungefär lika lång som en vanlig stadscykel överraskar Shorty's lastkapacitet många. Enviolo-systemet erbjuder smidiga och kontinuerliga växlingar. En lådavdelare kan separera fack i lådan. Med en maximal bruttovikt på 225 kg kan Shorty ta upp till 150 liter volym och 85 kg max lastvikt. Det är perfekt för den urbana multitaskern och kan vara lösningen för dina värdefulla leveranser, mycket behövliga tillbehör eller arbetsutrustning.

No items found.

Vad säger experterna?

tums hjul
räckvidd
lättvikt
maxhastighet
antal växlar

1-2-3 så är den bärbar!

1
2
3
This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.

En kompakt jätte

Shorty är den lättaste Urban Arrow där ute. Men låt inte dess vikt eller storlek lura dig - Shorty är snabb, smidigt och kan bära mycket mer än du tror, vilket är varför vi kallar den en kompakt jätte.

Mångsidighet på hjul

Den kompakta boxen är flexibel; du kan enkelt ta med ditt barn eller hund på en resa genom staden eller på en snabb utflykt. Tillbehörsutbudet för denna cykel växer stadigt. Lägg till den låsbara kåpan och omvandla den till den ultimata kurir-cykeln.

Stadsmultitaskaren

Denna kompakta lastcykel är den perfekta cykeln för stadsmultitaskaren, med platser att åka till, saker att göra och grejer att ta med. Om dina dagar är fyllda med möten, en sväng på gymmet och en och annan kaffe här och där, så har Shorty definitivt din rygg.

Tillval för last

Urban Arrow shorty- Dubbla batterier

Dubbla batterier

Du kan konfigurera din Shorty för att ha en dubbla batterier. Det ger dig dubbelt så lång räckvidd och garanterar dig mer uthållighet, oavsett din resa.
+
SEK
Urban Arrow shorty- Bosch Performance Line Motor

Bosch Performance Line Motorv

Med upp till 300% pedalassistans och 65 Nm av vridmoment erbjuder Bosch Performance Line-motorn responsiv och intuitiv kraft. Det finns 3 huvudsensorer i motorn som tar 1000 avläsningar per sekund, mäter cyklistens pedalstyrka, kadens och hastighet, vilket skapar en åkkänsla som är harmoniskt koordinerad med cyklisten.
+
SEK
Urban Arrow shorty- Enviolo steglösa växelsystem

Enviolo steglösa växelsystem

Enviolos kontinuerliga växling är helt internaliserad, borta från smutsen, vilket innebär att växlarna kommer att hålla längre med mindre underhåll över tid. Heavy Duty Hub möjliggör större materialstyrka och tillåter praktiska tillämpningar upp till en oöverträffad tillåten fordonsvikt på 250 kg och 500Wh nominell effekt, lämplig även för industriellt bruk.
+
SEK
Urban Arrow shorty- Lådaavdelare och låsbart lock

Lådaavdelare och låsbart lock

Den djupa Shorty-lådan, som rymmer upp till 150 liter volym, kan lätt delas upp i två separata fack. Urban Arrow har utformat avdelaren för att fungera som en partition mellan ömtåliga och vanliga paket, eller kall och varm förvaring. Huven höjer Shorty från bra till utmärkt. Den vattentätar effektivt lådan. Som bonus kan du också låsa ditt lastutrymme. Detta kommer att vara till nytta på dina leveransrundor.
+
SEK

Övriga tillval

Urban Arrow shorty- Hydrauliska skivbromsar

Hydrauliska skivbromsar

Shorty Performance Line levereras med Shimano Tektro Dorado hydrauliska skivbromsar, vilket ger effektiv bromskraft även under våta förhållanden.
+
SEK
Urban Arrow shorty- Bosch Purion Display

Bosch Purion Display

Urban Arrow Shorty Performance Line levereras med Bosch Purion huvudenhet, vilket erbjuder ett brett utbud av riddata inklusive batterilivslängd, körsträcka och hastighet. Byt enkelt mellan de 5 olika hastighetslägena tack vare de stora ergonomiska knapparna.
+
SEK
Urban Arrow shorty- Bosch Cargo Line Motor

Bosch Cargo Line Motor

Det mest kraftfulla erbjudandet från Boschs sortiment av elcykelmotorer, Cargo Line, erbjuder upp till 400% trampassistans och 85 Nm i vridmoment, vilket gör det möjligt för dig att transportera gods även när det är fullt lastat.
+
SEK
Urban Arrow shorty- Enviolo växelsystem och remdrift

Enviolo växelsystem och remdrift

Enviolos kontinuerliga växling är helt internaliserad, borta från smutsen, vilket innebär att växlarna kommer att hålla längre med mindre underhåll över tid. När den kombineras med en Gates Carbon Belt Drive, möjliggör Heavy Duty-navet större materialstyrka och tillåter praktiska tillämpningar upp till en oöverträffad 250 kg tillåten fordonvikt och 500Wh nominell effekt, lämplig också för industriellt bruk.
+
SEK
Urban Arrow shorty- Bosch Kiox Display

Bosch Kiox Display

Urban Arrow Shorty Performance Line levereras med Bosch Kiox-huvudenheten, som erbjuder ett brett utbud av riddata inklusive batteritid, körsträcka, hastighet och till och med navigeringsdata. Växla enkelt mellan de 5 olika hastighetslägena tack vare den ergonomiska fjärrkontrollen på styret.
+
SEK

Varianter

Urban Arrow Shorty Performance

No items found.
Motor
Batteri
Display
Dämpare
Kraftöverföring / växel
Pris från:
62026
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.

Urban Arrow Shorty Cargo Line

Motor
Bosch Cargo Line (85 Nm)
Batteri
Powerpack 500 (extra batteri finns som tillval)
Display
Bosch KIOX
Dämpare
Kraftöverföring / växel
Gates Belt Drive, Enviolo Heavy Dury
Pris från:
70959
SEK
Se fullständig specifikation och läs mer hos tillverkaren:
Läs merKonfigureraLänk går till tillverkarens sida. Spara konfigurationskoden och skicka till oss för beställning.