En digital kickoff som engagerade

NetNordic Sverige har sitt huvudkontor i Solna, men personal runt om i hela landet. Därför gjordes kickoff'en digitalt. För att åstadkomma så mycket engagemang som möjigt, trots att man inte var samlade, vävdes olika interaktiva moment in.

En av de mer ambitiösa, men också uppenbart omtyckta, var den gemensamma matlagningen, en cookalong. Förutom att alla inbjöds att delta så bjöd man in alla att delta både via sms och chat, med frågor, hejarop och egna matbilder.

NetNordic bjöd in spännande inspirationsföreläsare i sitt vardagsrum - här äventyraren Ola Skinnarmo.

Vi förstår alla att en kick-off kanske helst hålls gemensamt. Men har man inte möjligheterna så får man kanske anstränga sig extra och det gjorde NetNordic här. Och vi kan vittna om att det fanns många oväntade och spännande inslag som bidrog till en mycket lyckad kickoff.

Live ger dig spännande möjligheter

Ur ett produktionsperspektiv kan vi också berätta att livesändningen pågick under dagen med en paus på ett par timmar. Under den tiden flyttade vi oss med nödvändig utrustning för att kunna sända live från ett kök för cook-alongen. En live-aktivitet har så många möjligheter. Du är inte bunden av en studio eller liknande - varför inte göra det hemtrevligt och sända från ditt eget konferensrum? Eller ett kök? NetNordic sätter ribban för hur live-sändningar kan gå till och vi var mycket glada över att få bidra.