Studio & live

Digitala möten kan vara så mycket mer än Zoom och Teams. Höj ambitionsnivån och skapa nya möjligheter med live-sända events. Eller om live inte är viktigt - kom till vår studio, eller så använder vi vår mobila setup och spelar in där du vill.
Kontakta oss!
This is some text inside of a div block.
Prata med mig!
Jakob Rydberg
Grundare / kreatör
jakob@electric.se
+46 70 662 93 00

Vårt erbjudande

Nästa kick-off? Ett kundevent? Användarseminarium? En intervju? Vi sätter upp studio i dina lokaler eller annan plats, hjälper dig producera ditt nästa digitala event. Med vår erfarenhet lyfter vi sändningen till en proffsig nivå som gör att din publik stannar kvar och kommer ihåg. Vi kan hjälpa dig med alla delar, från framtagande av format och idé till slutlig produktion i professionell miljö.

Det kan vara live eller inspelat från studio.

Live som en del av din marknadsföring

Pandemin gjorde i mångt och mycket att livesändningar och webb-TV fick en boost - men samtidigt kanske var det också den boost vi behövde för att ta steget att börja sända live och se storheten med det. Vi har på ganska kort tid sett och coachat våra kunder till att bli programledare i format som närmast kan kallas för TV. Smarta och snabba format, eller mer långsamma och djuplodande samtal för reflektion eller utbildning. Vi producerar inslag, vinjetter och hjälper till att göra sändningen intressant och engagerande.

Använd sedan det som du har sänt i din marknadsföring - dela upp det i mindre delar för din kundresa/funnel, eller lägg ut valda delar på ditt intranät som ett trevligt minne.

#
Filmproduktion
#
Manus
#
Projekt- och produktionsledning
#
Mobil studiolösning
#
Green screen-filmning
Electric gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss hela vägen från...
Christian Robertsson