En digital kick-off

Thoren Tillsammans är utbildningsföretaget ThorenGruppens årliga kickoff. Eventet har sedan start varit en viktig byggsten, inte bara för att förmedla målsättningar och vision för det kommande året, men också för att sätta kultur, prata igenom organisationsfrågor och kompetensutveckla de anställda. När så pandemin slog till stod man inför faktumet att inte kunna träffas. Men eventet är och var alldeles för viktigt för att sättas på paus ett år, varför kick-off'en blev digital helt enkelt.

I pauserna engagerades åhörarna med smarta grepp - här en digital utflykt i väntan på nästa pass.

Vad gjorde vi? 

Tillsammans med vår huvudägare Rydberg Ekblom Group producerade vi såklart eventet - från arbete med innehåll och format, vilket följaktligen behandlades via ett flertal möten med moderator och andra huvuddeltagare. Huvudscenen var specialbyggd med utrymme för två scener.

Eftersom det här blev en lång sändning så ville vi se till att innehållet blev tillräckligt attraktivt för att orka med hela dagen. Vi hade därför omröstningar, korta och längre inslag - vissa med komiska inslag. Själva scenen byttes så att vi kunde hålla ett varierat innehåll.

T.v. Behind the scenes under live-filmningen. Troed Troedsson agerar moderator och ledde hela tillställningen med varsamh hand. T.h. Andreas Gyllström, vår ljudtekniker och tillika sound designer (han har fixat ljudet bakom mååånga reklamfilmer du sett på TV).

Byrå: Rydberg Ekblom Group

Produktion: Electric Films

Scenografi: Camilla Mauree/Houme & Electric Films