A sudden sense of thrilling excitement.

Välkommen till Electric Films i Umeå + Stockholm.

LET'S GET
ELECTRIC!

Att få din uppmärksamhet är svårt. Tänk bara på hur många gånger varje dag du trycker bort eller ignorerar reklam. Men det finns undantag. Filmer som du faktiskt tycker är lite underhållande. Som får dig att dra på smilbanden. Eller som känns i hjärtat. De som engagerar dig. De är inte många, men det är dem du kommer ihåg.

Vi producerar rörligt innehåll. Och reklamfilmer. Sådana som du gillar. Som berör och engagerar. Och som förklarar det magiska med din produkt*.

(* Att göra det komplicerade enkelt är en av våra hemliga superkrafter.)

Vad händer när

kunderna förstår?

Ni erbjuder ett värde. Men har potentiella kunder förstått det? De flesta företag med komplexa produkter eller tjänster har svårt att förklara så att kunderna verkligen förstår. Med vår hjälp lyckas de. Vi kombinerar engagerande reklamfilm med vår superkraft – att göra det komplicerade enkelt. Vips så är nya kunder inget problem längre :-)

Se våra olika typer av leveranser:

Idé & koncept

En stark reklamfilm börjar med en stark idé. Det är ett kreativt arbete som förenar ditt varumärkessyfte med målgruppernas behov och förväntningar. Målet är att skapa något unikt som tillför ett värde i deras vardag - något som engagerar, underhåller eller utbildar.

Vi utvecklar idé och manus för din nästa produktion, antingen från start till mål, eller som en partner i er interna kreativa process.

Filmproduktion

Vi har ett team med 20 års erfarenhet av filmproduktioner - från större multinationella kampanjer till mindre oberoende filmer. Genom vårt nätverk av frilansare och agila arbetssätt kan vi ta oss an produktioner var som helst i världen.

Vi har utrustning och kompetens för de allra flesta typer av filmbehov - från drönare till stabiliserat handhållet eller mer avancerade riggar med robot-kamera.

3D, VFX och Post Production

Vi löser de mest krävande behoven av efterbehandling och specialeffekter. Vår samarbetspartner McCoy Visual har många års erfarenhet av avancerad 3D och VFX med uppdrag åt bland andra Absolut Vodka, Converse, Sony Ericsson och American Express.

Digital spridning

Electric Film ingår i Rydberg & Ekblom Group med expertkompetens inom digital marknadsföring. Det ger oss unika möjligheter att ta in kompetens tidigt i projekt för att säkerställa att din filmproduktion blir optimerad för spridning i digitala kanaler och sociala medier.

Rydberg & Ekblom Group kan hjälpa dig med en plan för hur du uppnår maximal räckvidd med din film.